Tule lastenhoitajaksi

Haluatko merkityksellisen ja joustavan osa-aikaisen työn? 

Perheet tarvitsevat apuasi. Työ MLL:n palkallisena (11 €/h) lastenhoitajana on mahdollisuus päästä vaikuttamaan suoraan perheiden tilanteeseen ja hyvinvointiin sekä tutustua järjestötoimintaan. Mikäli pidät lasten ja nuorten kanssa työskentelemisestä, ilmoittaudu mukaan perehdytykseen tai lastenhoitokurssille.  Työntekijöitä haetaan Helsinkiin, Vantaalle ja koko Länsi-Uudenmaan alueelle. 

MLL:n hoitajan työ sopii hyvin  esimerkiksi opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille työnhakijoille, joilla on kiinnostusta lastenhoitoalaa kohtaan. Työ on helppo sovittaa omien menojen ympärille. Vuoroja on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin kaikkina vuorokaudenaikoina. 

MLL:n lastenhoitoperehdytys

Jos sinulla on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opintoja, tai olet esimerkiksi korkeakouluopiskelija, jolla on jo koulutus joltain näistä aloista, voit työllistyä lyhyellä perehdytyksellä MLL:n lastenhoitajaksi. Hakijoiden, jotka soveltuvat lastenhoitajaksi lyhyen perehdytyksen kautta, ei tarvitse käydä MLL:n lastenhoitokurssia, josta lisätietoa alempana. 

  • Lyhyt perehdytys toteutetaan verkkokoulutuksena ja oman aikataulusi mukaan
  • Palkallista työtä
  • Mukava työ lasten parissa
  • Joustavat työajat
  • MLL on aina tukenasi
  • Arvokasta työkokemusta

Voit hakea perehdytykseen täyttämällä lomakkeen.

Perehdytykseen osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valitut saavat sähköpostilla ohjeet oppimisympäristöön kirjautumiseen. Perehdytyksen jälkeen sovitaan henkilökohtainen haastattelu.

Lisätiedot: Minna Helenius minna.helenius@mll.fi tai Anu Hämäläinen anu.hamalainen@mll.fi


MLL:n lastenhoitokurssit

Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitokursseja järjestetään vastuuntuntoisille ja lapsirakkaille henkilöille, joilla on kiinnostusta ja aikaa hoitaa lapsia, mutta ei välttämättä vielä yllä mainittua soveltuvaa työkokemusta tai koulutustaustaa. Lastenhoitotehtävissä voi toimia 16 vuotta täytettyään.

Lastenhoitokurssi sisältää lähi- / etäopetusta 28 tai 29 tuntia, itsenäisiä tehtäviä 12 tai 13 tuntia ja harjoittelun lapsiperheessä 9 tuntia. Koulutuksen laajuus on yhteensä 50 tuntia. 

Lisäksi järjestämme kahden päivän lastenhoitokursseja runsaasti aikaisempaa lastenhoitokokemusta omaaville aikuisille.