Koulutukset ammattilaisille

MLL kouluttaa sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, kuten opetushenkilöstöä, päivähoidon ammattilaisia, lastenhoitajia, nuorisotyöntekijöitä, koulukuraattoreja tai järjestöjen työntekijöitä. Koulutusvalikoimamme tarjoaa työkaluja ajankohtaisten ilmiöiden ymmärtämiseksi ja ammattilaisten osaamisen vahvistamiseksi. Koulutukset räätälöidään tilaajan tarpeen mukaan ja ne voidaan järjestää joko tilaajan osoittamassa paikassa tai MLL:n Uudenmaan piiritoimistolla Pasilassa.


Mentalisaatioperustaiset koulutukset

MLL:n Uudenmaan piiri järjestää räätälöityjä mentalisaatioperustaiseen työotteeseen liittyviä koulutuksia. Reflektiivisen työotteen koulutus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Mentalisaatioperustaisen koulutuksen tarkoituksena on luoda työntekijöille reflektiivisyyteen perustuva näkemys kollegojen ja erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta.

Kunta voi tilata työntekijöilleen koulutuspaketin, joka voidaan toteuttaa koulutettavien omalla paikkakunnalla. Koulutus voi olla puoli päivää kestävä johdanto reflektiiviseen työotteeseen tai 2 lähiopetuspäivää käsittävä koulutus, johon sisältyy teoriaopetusta, käytännön harjoituksia ja välitehtäviä.

Kiinnostuitko? Kyselyihin ja tarjouspyyntöihin vastaa


Pia Metsähuone

Toiminnanjohtaja

pia.metsahuone@mll.fi

p. 040 8391 093