Perhehaavi-toiminta

Perhehaavi järjestää maksutonta toimintaa lapsiperheille

MLL Perhetalo Unikon Viikkoaikataulu. Teksti pyöreässä pallossa.
MLL Perhehaavin Tapahtumat. Pyöreä pallo, jossa teksti ja kuva marakasseista.

Perhehaavin tiimi

Koordinaattori

Maria Hirvilammi 

Tel. 044 491 8209, maria.hirvilammi@mll.fi 

suomi | englanti

Koordinaattori

Liliia Koval

Tel. 044 901 6476

liliia.koval@mll.fi

suomi | ukraina | englanti

Koordinaattori

Hibaaq Hassan 

Tel. 044 7555 192, hibaaq.hassan@mll.fi  suomi | somali | englanti

Perhehaavi somessa

Muutokset viikko-ohjelmassa päivittyvät Perhehaavin Instagram- ja Facebook-sivuille.

Perhehaavin toiminta

Perhehaavin liveryhmät ovat avointa toimintaa vanhemmille ja lapsille. Toiminta on maksutonta eikä vaadi ilmoittautumista. Myös työntekijät voivat tulla tutustumaan ryhmien toimintaan. 


Perhekahvilat ja perheiden olohuoneet löydät Helsingin, Espoon, Vantaan ja Keravan alueelta. Perhekahvilat ja olohuoneet ovat avoimia kaikille lapsiperheille. Katso viikkoaikataulumme ja Toimintaa-osiosta tarkemmat tiedot.


ABC-vanhemmuusryhmät 3–12-vuotiaiden lasten vanhemmille. Vanhemmat voivat saada konkreettisia työkaluja arjen haastavista tilanteista selviytymiseen ja heidän vanhemmuustaitonsa sekä lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus voivat vahvistua. ABC-ryhmä on muutaman kerran kokoontuva suljettu ryhmä. Ryhmään ilmoittaudutaan erikseen, ajankohtaiset aikataulut löytyvät MLL Uudenmaan piirin nettisivuilta. Katso lisätietoja


Etsivää perhetyötä 

Toiminnassa jalkaudutaan toiminta-alueilla kohtaamaan perheitä.


Verkostoyhteistyötä

Teemme yhteistyötä Hyvinvointialueiden toimijoiden ja Uudenmaan alueen järjestöjen ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa.


Yksilöohjausta

Autamme ja neuvomme arjen asioissa eri kielillä. Ajan voi varata työntekijöiltä. 

Perhehaavi-toiminnan tavoitteet

Perhehaavi-toiminnassa tuetaan lapsiperheitä ja vanhemmuutta. Toiminnan ensisijaisena kohderyhmänä ovat Uudenmaan alueella asuvat lapsiperheet. 

Toiminnassa tavoitellaan myös niitä tukea tarvitsevia perheitä, jotka eivät ole osanneet, jaksaneet, uskaltaneet tai halunneet hakeutua viranomaispalvelujen piiriin. 

Toiminnan tavoitteena on tarjota lapsiperheille tukea ja ohjausta ryhmätoiminnan ja yksilöohjauksen keinoin. Toiminta on kaikille lapsiperheille avointa ja maksutonta.

Hankkeena aloittanut Perhehaavi (2019-2021) sai STEAlta pysyvän avustuksen ja jatkaa toimintaa. Vuonna 2024 jatkamme ryhmätoimintaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla. Uutena ryhmänä alkaa perhekahvila Niittykummun perhekeskuksessa torstaisin, Leivontaryhmä Koivukylän kohtaamispaikassa tiistaisin ja Perheiden olohuone ukrainan kielellä Keravan Onnilassa perjantaisin.

Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis