Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Kohtaamispaikassa on toimintaa ja tukea lapsiperheille!

Poikkeustilanteen vuoksi pyydämme osallistujilta yhteystiedot jotta tartuntaketjut on jäljitettävissä tarvittaessa. Ohjeistamme kävijöitä tartuntaturvallisuuden ja hygienian suhteen. Huomaathan että saatamme joutua muuttamaan toimintaamme koronaviruksen vuoksi, joten ole yhteydessä tarvitteassa puhelimella 0449012554 tai 0449012555.

Kohtaamispaikka on 14.8 saakka avoinna säännöllisesti: Maanantaisin 9-12, tiistaisin 9-12 ja 14-15.30, keskiviikkoisin 9-12 ja 14-15.30 ja torstaisin 9-12. Kierrätyspiste on avoinna ajanvarauksella. Muut aukioloajat sekä puistotoiminnan aikataulun sekä vaihtuvan ohjelman löydät jokaisen viikon omasta viikko-ohjelmasta:

Viikko-ohjelma 3-7.8.2020

Viikko-ohjelma / schedule 10-14.8.2020
The meeting place is open: Mondays 9-12, Tuesdays 9-12 and 14-15.30, Wednesdays 9-12 and 14-15.30 and Thursdays 9-12.

Bailamama -äitiysliikuntaryhmä odottaville ja synnyttäneille äidille vauvan kanssa kokoontuu kohtaamispaikassa tiistaisin 4.8. ja 11.8. klo 10.00. Liikuntatuokio on maksuton ja sen vetää äitiysliikuntaohjaaja Johanna Saarelma. Klikkaa tästä lisätietoa!
Maternity exercise group at the meeting place on Tuesdays 4.8. and 11.8. at 10.00. The exercise session is free of charge. Ask more 0449012555.

ABC-vanhemmuusryhmä 3.9. alkaen klo 17.30- 19.30.

Syksyn opiskelijamme on suunnittelemassa taaperoryhmää (sopii noin 1-2-vuotiaille vanhempineen). Otamme vastaan toiveita: reetta.kyyro@mll.fi

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan kohtaamispaikassa vapaaehtoisena, kehittäjänä tai järjestäen toimintaa lapsille tai perheille, ole yhteydessä Reettaan 044 901 2555 / reetta.kyyro@mll.fi. Seuraava vapaaehtoisten infotilaisuus on 18.8. klo 17.30-19. Klikkaa tästä lisätietoa

Haluamme toimia turvallisesti ja huomioimme koronatilanteen toiminnassamme!
We want to work safely and take the coronavirus into account in our operations!

Huomiothan seuraavat asiat tullessasi mukaan talon toimintaan:

Pyydämme kävijöiltä yhteystiedot, mikäli tartuntaketjuja tulisi selvittää.

Kohtaamispaikkaan ei saa tulla sairaana tai mikäli lapsella tai aikuisella on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Mikäli kävijä sairastuu päivän aikana, tulee olla yhteydessä omalle terveysasemalleen ja toimia sieltä saatujen ohjeiden mukaan.

Pese huolellisesti vedellä ja saippualla omat ja lapsesi kädet aina tullessasi toimintaan sekä lähtiessäsi. Huolehdi turvaväleistä.

Sisätiloissa on varattu paikka ruokailua varten. Pyydä lisäohjeita henkilökunnalta.

Ohjeita kunnioittamalla suojaamme ja turvaamme toisiamme. Kiitos!

Koivukylässä toimiva avoin kohtaamispaikka on kaikille kuntalaisille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla. Kohtaamispaikassa voi tavata muita lapsia ja vanhempia, osallistua ohjattuun toimintaan tai vain viettää aikaa yhdessä lapsensa kanssa.

Värikkäästi sisustettu tila kutsuu lapsia leikkimään ja viihtymään, mutta myös vanhempia toteuttamaan mitä erilaisempia tempauksia tai aktiviteetteja yhdessä toisten lapsiperheiden kanssa. Tilassa on perheille avoin keittiö, avointa ryhmätilaa ja tilaa harrastaa ja toimia. Koivukyläläiset ovat toivoneet erityisesti avointa tilaa, jossa viettää aikaa ja pitää esimerkiksi perhejuhlia tai muita yhteisöllisiä tilaisuuksia. Kohtaamispaikalla voit tavata myös kaupungin työntekijöitä ja muita toimijoita ja kysellä mieltä askarruttavista asioista. Kohtaamispaikassa toimii MLL:n lisäksi myös muita järjestöjä, kuten Nicehearts, Vantaan turvakoti ry, Monik Vantaa sekä SOS-lapsikylä.

Kohtaamispaikan toimintaan liittyen voit olla yhteydessä perhetoiminnan koordinaattoreihimme:

Reetta Kyyrö 044 901 2555, reetta.kyyro@mll.fi

Hannele Siro 044 901 2554, hannele.siro@mll.fi

Koivukylän avoimen kohtaamispaikan  löydät myös Instagramista!

Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Olemme myös TikTokissa!