Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Kohtaamispaikassa on toimintaa ja tukea lapsiperheille koko kesän ajan 

Poikkeustilanteen vuoksi toimintamme on supistettua. Toimimme kohtaamispaikan lisäksi myös alueen puistoissa. Pyydämme osallistujilta yhteystiedot, jotta tartuntaketjut on jäljitettävissä tarvittaessa. 

Kohtaamispaikka on koko kesän ajan avoinna säännöllisesti: Maanantaisin 9-11, tiistaisin 14-15.30, keskiviikkoisin 14-15.30 ja torstaisin 9-11. Muut aukioloajat sekä puistotoiminnan aikataulun sekä vaihtuvan ohjelman löydät jokaisen viikon omasta viikko-ohjelmasta: 

Viikko-ohjelma 6-10.7.2020

Lasten kesäolympialaiset Rautkallion puistossa 9.7. klo 9-11. Katso lisää Facebookista: https://www.facebook.com/events/261137488640775/

Viikko-ohjelma 13-17.7.2020

Viikko-ohjelma 20-24.7.2020

Viikko-ohjelma 27-31.7.2020

Vantaan perhekoutsien vetämä keskustelutilaisuus Rajat ja rakkaus lapsiperheessä 30.7. 14.30-15.30

Viikko-ohjelma 29.6.-3.7.2020

Avoin kesätoiminta on MLL:n, Vantaan kaupungin, Monik Vantaa ry:n, Vantaan turvakoti ry:n ja Rekolan seurakunnan yhteistyössä järjestämää maksutonta tekemistä lapsiperheille. Toivomme perheitä mukaan toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. 

Lisätietoa kesätoiminnasta muilla kielillä / Information about summer activities in different languages: 

arabian kielellä / somalin kielellä / in english

Kohtaamispaikassa toimivat kesän ajan myös Vantaan turvakoti ry,  Monik Vantaa, Nicehearts, SOS-lapsikylä sekä Vantaan kaupungin palvelut, kuten hammashoitaja ja perhekoutsit. Kierrätyspiste on avoinna kesän ajan ajanvarauksella.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan kohtaamispaikassa vapaaehtoisena, kehittäjänä tai järjestäen toimintaa lapsille tai perheille, ole yhteydessä Reettaan 044 901 2555 / reetta.kyyro@mll.fi. Seuraava vapaaehtoisten infotilaisuus on 18.8. klo 17.30-19. Klikkaa tästä lisätietoa

MLL 100 -Aikaseikkailu-kesäleiri elokuussa kohtaamispaikassa. Leiri on maksuton. Klikkaa tästä lisätietoa

Haluamme toimia turvallisesti ja huomioimme koronatilanteen toiminnassamme! 
We want to work safely and take the coronavirus into account in our operations!

Huomiothan seuraavat asiat tullessasi mukaan talon toimintaan:

Pyydämme kävijöiltä yhteystiedot, mikäli tartuntaketjuja tulisi selvittää.

Kohtaamispaikkaan ei saa tulla sairaana tai mikäli lapsella tai aikuisella on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Mikäli kävijä sairastuu päivän aikana, tulee olla yhteydessä omalle terveysasemalleen ja toimia sieltä saatujen ohjeiden mukaan.

Pese huolellisesti vedellä ja saippualla omat ja lapsesi kädet aina tullessasi toimintaan sekä lähtiessäsi. Huolehdi turvaväleistä.

Sisätiloissa ei  toistaiseksi syödä eikä juoda. Huomioithan, ettet tuo mukanasi talolle lapsen omia leluja ja eväitä.
Ohjeita kunnioittamalla suojaamme ja turvaamme toisiamme. Kiitos!

Koivukylässä toimiva avoin kohtaamispaikka on kaikille kuntalaisille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla. Kohtaamispaikassa voi tavata muita lapsia ja vanhempia, osallistua ohjattuun toimintaan tai vain viettää aikaa yhdessä lapsensa kanssa.   

Värikkäästi sisustettu tila kutsuu lapsia leikkimään ja viihtymään, mutta myös vanhempia toteuttamaan mitä erilaisempia tempauksia tai aktiviteetteja yhdessä toisten lapsiperheiden kanssa. Tilassa on perheille avoin keittiö, avointa ryhmätilaa ja tilaa harrastaa ja toimia. Koivukyläläiset ovat toivoneet erityisesti avointa tilaa, jossa viettää aikaa ja pitää esimerkiksi perhejuhlia tai muita yhteisöllisiä tilaisuuksia. Kohtaamispaikalla voit tavata myös kaupungin työntekijöitä ja muita toimijoita ja kysellä mieltä askarruttavista asioista. Kohtaamispaikassa toimii MLL:n lisäksi myös muita järjestöjä, kuten Nicehearts, Vantaan turvakoti ry, Monik Vantaa sekä SOS-lapsikylä.

Kohtaamispaikan toimintaan liittyen voit olla yhteydessä perhetoiminnan koordinaattoreihimme:

Reetta Kyyrö 044 901 2555, reetta.kyyro@mll.fi 

Hannele Siro 044 901 2554, hannele.siro@mll.fi 

Koivukylän avoimen kohtaamispaikan  löydät myös Instagramista!

Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Olemme myös TikTokissa! 

koivukylan_kohtaamispaik