Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Koivukylässä toimiva avoin kohtaamispaikka on lapsiperheille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla. Kohtaamispaikassa voi tavata muita lapsia ja vanhempia, saada tukea ja apua sekä osallistua ohjattuun toimintaan tai vain viettää aikaa yhdessä lapsensa kanssa.

Kohtaamispaikassa voit tavata kaupungin työntekijöitä ja muita toimijoita ja kysellä mieltä askarruttavista asioista. Kohtaamispaikassa toimii MLL:n lisäksi myös muita järjestöjä, kuten Nicehearts, Vantaan turvakoti ry, Monik Vantaa sekä SOS-lapsikylä.

In english, click here.

Ajankohtaisimman tiedon löydät Facebook-sivuiltamme.

Kohtaamispaikassa on toimintaa ja tukea lapsiperheille myös poikkeusaikana!

Kohtaamispaikassa tapahtuva toiminta on suljettu koronarajoitusten vuoksi toistaiseksi.

Järjestämme etätoimintaa lapsiperheille ja tarjoamme vaate-ja lastentarvike- sekä ruoka-apua ajanvarauksella.

Perheet saavat keskustelutukea ja apua kaupungin ja järjestöjen työntekijöiltä paikan päällä tai etäyhteydellä.

Tule mukaan tapaamaan muita vanhempia ja lapsia etätapaamisiin:

Linkit etätapahtumiin: Klikkaa tästä

Löydät lisätietoja myös Facebookista.

Kohtaamispaikassa tapahtuu:

Kaikki toiminta on maksutonta. Tule järjestämään myös omaa toimintaa tai mukaan vapaaehtoiseksi!

Kierrätyspiste lastenvaatteille ja -tarvikkeille toimii toistaiseksi ajanvarauksella. Varaa aika arkisin klo 9-16 p. 0449012554.

Vanhemmuuden teemakeskustelut torstaisin klo 10-11. Linkki

13.5. Helatorstai

20.5. Mitä on synnytyksen jälkeinen masennus? Mukana Äimä ry:n Heli Mikkola

27.5. Lapsen ja vanhemman tunnesäätelytaidot. Mukana Maria Zeelig Vantaan turvakoti ry

Vuorovaikutusleikkikerho 1-2 -vuotiaille yhdessä vanhemman kanssa keskiviikkoisin klo 10-11.

Hammashoitaja tavattavissa ilman ajanvarausta tiistaisin klo 12-15 (poikkeusaikana soita ensin p. 0400450292)

ABC-vanhemmuusryhmät etänä 3-12 -vuotiaiden lasten vanhemmille. Lisätietoa täältä.

Näitä toimintoja jatkamme taas kun kohtaamispaikka aukeaa:

Mummun ja vaarin tupa tiistaisin klo 16-19. Suljettu toistaiseksi.

Iltaperhekahvila keskiviikkoisin klo 16.30-18.30. Suljettu toistaiseksi.

Elintapaohjausta pienten lasten vanhemmille kohtaamispaikassa taas huhtikuusta lähtien. Kysy lisää.

Vapaaehtoistoiminnasta saat lisätietoa Karoliinalta: karoliina.tukiainen@mll.fi

Toiminnan kehittäminen yhdessä perheiden kanssa

Arvioimme ja kehitämme toimintaa, ja toivoisimme että sinä, kohtaamispaikan kävijä, pääsisit osallistumaan kehittämiseen.

Voit osallistua vastaamalla kävijäkyselyyn ja osallistumalla kehittämistilaisuuksiin ja yhteisökokouksiin.

Voit vastata kyselyyn tämän linkin kautta:

webropol.com/s/kavijakysely

Järjestämme seuraavan yhteiskehittämisen päivän kesäkuussa 2021. Tervetuloa mukaan!

Karsikkokuja 17, 1. kerros. Vantaa

Toimintaan ja yhteistyöhön liittyen voit olla yhteydessä perhetoiminnan koordinaattoreihimme:

Reetta Kyyrö p. 044 901 2555, reetta.kyyro@mll.fi

Karoliina Tukiainen p. 044 901 2554, karoliina.tukiainen@mll.fi

tai

Perhetalotoiminnan päällikköön

Susan Ihanainen  p. 044 738 4672, susan.ihanainen@mll.fi

Kohtaamispaikka Koivukylän lähisanomissa:

Koivukylän avoimen kohtaamispaikan  löydät myös Instagramista!

Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Olemme myös TikTokissa!