Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Karsikkokuja 17, 1. kerros

Puhelin. 044 901 2554 / 044 901 2555

Koivukylässä toimiva avoin kohtaamispaikka on lapsiperheille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla. Kohtaamispaikassa voi tavata muita lapsia ja vanhempia, saada tukea ja apua sekä osallistua ohjattuun toimintaan tai vain viettää aikaa yhdessä lapsensa kanssa.

Kohtaamispaikassa voit tavata kaupungin, seurakunnan ja järjestöjen työntekijöitä ja kysyä mieltä askarruttavista asioista. Kohtaamispaikassa toimii MLL:n lisäksi myös Vantaan kaupunki, Vantaan turvakoti ry, Monik Vantaa, Nicehearts,  sekä SOS-lapsikylä.

Meillä voit tavata esimerkiksi eroauttamisen sosiaaliohjaajan, Vantaan perhekoutsit, neuvolan perheohjaajan, perheterapeutin ja väkivaltatyön asiantuntijan walk in-ajalla. (Huom. poikkeusaikana 6.8. saakka  ajanvarauksella koordinaattorin kautta).

In english, click here.

Kohtaamispaikan avoin toiminta on kesällä Rautkallion puistossa!

Osoite: Vanha Rekolantie (nuorisotalon ja urheilukentän vieressä). Löydät lisätietoja Facebookista.

Kesätoiminta lapsille ja perheille alkaa 7.6.2021. Ohjelmaa lapsille ja perheille Rautkallion puistossa.

Leikitään, taiteillaan ja tavataan toisiamme arkipäivisin. Ohjatut tuokiot löydät kesätoiminnan ohjelmasta: klikkaa tästä. Kaikki toiminta on maksutonta. Ohjelmassa mm.

• Kierrätyspiste puistossa tiistaina 29.6. klo 9.30-11
  • Vauvaperhetreffeillä keskiviikkona 30.6. vanhempi-lapsijumppaa klo 15-16
  • Vauvaperhetreffeillä ke 7.7. klo 15-16 ja taaperotreffeillä torstaina 1.7. klo 10-11 aiheena mieliala synnytyksen jälkeen
  • Vantaan kaverikoirat tavattavissa ja rapsuteltavana pe 2.7. klo 9.30-10.15
  • Keppihevosrata perjantaina 9.7. klo 10-15.
  • Tunnetaitorata koko perheelle perjantaina 6.8. klo 10-11.

Puistoruokailu. 7.6.-9.7. puistossa tarjotaan lapsille maksuton lounaspussi arkisin klo 11.

Retki Falkullan kotieläintilalle 30.7. Ilmoittaudu mukaan Karoliinalle p. 044 901 2555.

Leikki- ja oleskelutilat on suljettu toistaiseksi koronarajoitusten vuoksi.

Päiväkummussa ja Rekolassa leikkejä yhdessä MLL:n ja perhekoutsien kanssa:

• 27.7. klo 9-12 Päiväkumpu: Mielikinpuisto (Tuovintie 14)
  • 5.8. klo 9-12 Rekola: Rekolan urheilupuisto (Joukontie 25)

Keskustelutukea ja -apua kaupungin ja järjestöjen työntekijöiltä saa tällä hetkellä ajanvarauksella (kysy lisää koordinaattorilta) ja ammattilaiset ovat tavattavissa myös puistossa.

Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kierrätyspiste toimii ajanvarauksella arkisin klo 9-16.

Ruoka-apua tiistaisin vähävaraisille Koivukyläläisille lapsiperheille ajanvarauksella kesäkuussa ja elokuussa.

Hammashoitaja on tavattavissa tiistaisin klo 12-15 (poikkeusaikana soita ensin p. 0400450292)

Verkostokahvit lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimiville parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 8.30-9.30. Kesätauko 16.6. alkaen. Seuraavat verkostokahvit 11.8. alkaen.

Voit varata ajan kierrätyspisteelle, pyytää ruoka-apua tai varata ajan työntekijöille koordinaattorin kautta p. 044 901 2554 tai 044 901 2555.

Näitä toimintoja jatkamme taas kun kohtaamispaikka aukeaa 9.8.2021:

Mummun ja vaarin tupa tiistaisin klo 16-19. Suljettu toistaiseksi.

Iltaperhekahvila kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 16-18. Suljettu toistaiseksi.

Elintapaohjausta pienten lasten vanhemmille kohtaamispaikassa.

Monikulttuuriset perhetreffit perjantaisin klo 10-11. Multicultural family dates on fridays from 10 to 11.

Syksyllä 2021 MLL:n koordinaattorit, Vantaan perhekoutsi, neuvolan perheohjaaja, väkivaltatyön asiantuntija, eroauttamisen ohjaaja ja Yhteistyöllä parempi yhteisö-hankkeen työntekijät ovat taas tavattavissa ilman ajanvarausta.

Haluatko vapaaehtoiseksi tai mukaan kehittämään kohtaamispaikkaan?

Tule mukaan MLL Uudenmaan piirin perhetalotoiminnan vapaaehtoiseksi. Kohtaamispaikassa on monenlaisia vapaaehtoistehtäviä. Kysy lisätietoa Karoliinalta: karoliina.tukiainen@mll.fi

Jos haluat mukaan kehittämään kohtaamispaikkaa, kysy lisätietoa Reetalta: reetta.kyyro@mll.fi

Karsikkokuja 17, 1. kerros. Vantaa

Toimintaan ja yhteistyöhön liittyen voit olla yhteydessä perhetoiminnan koordinaattoreihimme:

Satu Aalto p. 044 901 2555, satu.aalto@mll.fi

Karoliina Tukiainen p. 044 901 2554, karoliina.tukiainen@mll.fi
tai

Perhetalotoiminnan päällikköön

Susan Ihanainen  p. 044 738 4672, susan.ihanainen@mll.fi

Kohtaamispaikkatoiminnan kehittämiseen liittyen voit olla yhteydessä suunnittelijaan:
Reetta Kyyrö, reetta.kyyro@mll.fi

Koivukylän avoimen kohtaamispaikan  löydät myös Instagramista!

Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Olemme myös TikTokissa!