Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Karsikkokuja 17, 1. kerros

Puhelin. 044 901 2554 / 044 901 2555

Koivukylässä toimiva avoin kohtaamispaikka on lapsiperheille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla

Kohtaamispaikassa voi tavata muita lapsia ja vanhempia, saada tukea ja apua sekä osallistua ohjattuun toimintaan tai vain viettää aikaa yhdessä lapsensa kanssa.

Kohtaamispaikassa voit tavata kaupungin, seurakunnan ja järjestöjen työntekijöitä ja kysyä mieltä askarruttavista asioista.

Meillä voit tavata esimerkiksi eroauttamisen sosiaaliohjaajan, Vantaan perhekoutsit, neuvolan perheohjaajan, perheterapeutin ja väkivaltatyön asiantuntijan walk in-ajalla. .

In english, click here.

Kohtaamispaikan sisätilat ovat taas avoinna perheille!

Leikki- ja oleskelutilat ovat avoinna arkisin klo 9-16.

Lisäksi iltaisin on järjestöjen avointa toimintaa, kuten Mummun ja vaarin tupa ja iltaperhekahvila.

Löydät lisätietoja ja viikko-ohjelman Facebookista ja Instagramista.

Tartuntaturvallisuuden vuoksi ruokailu ja kahvittelu on tällä hetkellä sallittua vain sille varatussa tilassa, 2 perhettä samaan aikaan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Ethän osallistu sairaana.

Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kierrätyspiste on käytössäsi aukioloaikoina.

Keskustelutukea ja -apua kaupungin ja järjestöjen työntekijöiltä saa paikan päälle tulemalla.

Työntekijät ovat paikalla sinua varten:

MLL:n koordinaattorit ovat paikalla arkisin klo 9-16.

Maanantai

• Monik Vantaa ry tarjoaa neuvontaa monikulttuurisille vammaisille ja heidän perheilleen klo 9-12.30
  • Asiointiapua maahan muuttaneille naisille klo 9-12 (Nicehearts ry)
  • Vantaan Poikien talon työntekijät klo 12.30-15.30

Tiistai

• Hammashoitaja klo 9-15
  • Rekolan seurakunnan lastenohjaaja klo 13-16

Keskiviikko

Torstai

Perjantaina

Verkostokahvit lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimiville parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 8.30-9.30. Pyydä linkki koordinaattoreilta.

Kohtaamispaikassa tapahtuu:

Iltaperhekahvila käynnistyy taas 21.10 alkaen parillisten viikkojen torstaisin klo 16-18.

Taaperotreffit kokoontuvat torstaisin klo 10-11.

Mummun ja vaarin tupa maanantaisin ja tiistaisin klo 16-18. Uusia vapaaehtoisia etsitään mukaan!

Iltaperhekahvila alkaa torstaina 21.10. klo 16-18 ja kokoontuu parillisina viikkoina.

Monikulttuuriset perhetreffit perjantaisin klo 10-11. Multicultural family dates on fridays from 10 to 11.

Vauvaperhetreffit keskiviikkoisin klo 10-11.

Vanhemmuuden teemakeskustelut keskiviikkoisin klo 10-11 Zoomissa.

Kotoklubi Kaneli torstaisin klo 14-15 (kellaritilassa).

Wednesday tea -ryhmä 14-28 -vuotiaille tytöille klo 16-18.

Haluatko vapaaehtoiseksi tai mukaan kehittämään kohtaamispaikkaan?

Tule mukaan MLL Uudenmaan piirin perhetalotoiminnan vapaaehtoiseksi. Kohtaamispaikassa on monenlaisia vapaaehtoistehtäviä. Saat perehdytyksen ja tukea! Kysy lisätietoa Karoliinalta: karoliina.tukiainen@mll.fi

Jos haluat mukaan kehittämään kohtaamispaikkaa, kysy lisätietoa Reetalta: reetta.kyyro@mll.fi

Karsikkokuja 17, 1. kerros. Vantaa

Toimintaan ja yhteistyöhön liittyen voit olla yhteydessä perhetoiminnan koordinaattoreihimme:

Satu Aalto p. 044 901 2555, satu.aalto@mll.fi

Karoliina Tukiainen p. 044 901 2554, karoliina.tukiainen@mll.fi
tai

Perhetalotoiminnan päällikköön

Susan Ihanainen  p. 044 738 4672, susan.ihanainen@mll.fi

Kehittämiseen ja vierailuihin liittyen voit olla yhteydessä suunnittelijaan:
Reetta Kyyrö, reetta.kyyro@mll.fi

Koivukylän avoimen kohtaamispaikan  löydät myös Instagramista!

Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Olemme myös TikTokissa!