Koulutien turvaajaksi

Paikallisyhdistyksemme ovat mukana turvaamassa lasten kouluteitä tänäkin vuonna omilla toimialueillaan.

Yli 50 alakouluikäistä lasta loukkaantuu liikenteessä vuosittain. Suurin osa alakouluikäisten jalankulkijoiden henkilövahingosta tapahtui tietä ylitettäessä. Kaikista jalankulkijoiden loukkaantumisista yli puolet tapahtui suojatiellä ja joka viides menehtyi suojatiellä.

MLL:n Uudenmaan piiri ja Nordea Henkivakuutus järjestävät koulutien turvaajat -kampanjan koulujen alkaessa elokuussa yhteistyössä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa. Kampanjan tavoitteena on saada autoilijat huomaamaan pienet koululaiset ja turvata näin koulutietä. Vapaaehtoiset koulutien turvaajat päivystävät heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä lasten saapuessa kouluun.

Tule turvaamaan lasten koulutietä,
puoli tuntia yhtenä aamuna riittää!

Voit myös kertoa asiasta somessa: #koulutienturvaaja #mylife

Ilmoittaudu mukaan lähimpään MLL:n paikallisyhdistykseen. Mukana olevien paikallisyhdistysten tiedot löydät lähempänä koulujen alkamista.

Ilmoittaudu Koulutien turvaajaksi. Olemme sinuun yhteydessä.