Koulutien turvaajaksi

Paikallisyhdistyksemme ovat mukana turvaamassa lasten kouluteitä tänäkin vuonna omilla toimialueillaan.

Yli 50 alakouluikäistä lasta loukkaantuu liikenteessä vuosittain. Suurin osa alakouluikäisten jalankulkijoiden henkilövahingosta tapahtui tietä ylitettäessä. Kaikista jalankulkijoiden loukkaantumisista yli puolet tapahtui suojatiellä ja joka viides menehtyi suojatiellä.

MLL:n Uudenmaan piiri ja MLL:n paikallisyhdistykset järjestävät koulutien turvaajat -kampanjan koulujen alkaessa elokuussa. Kampanjan tavoitteena on saada autoilijat huomaamaan pienet koululaiset ja turvata näin koulutietä. Vapaaehtoiset koulutien turvaajat päivystävät heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä lasten saapuessa kouluun.

Tule sinäkin turvaamaan lasten koulutietä,
puoli tuntia yhtenä aamuna riittää!

Voit myös kertoa asiasta somessa: #koulutienturvaaja

Ilmoittaudu mukaan lähimpään MLL:n paikallisyhdistykseen.

Mukana olevien paikallisyhdistysten tiedot löydät tästä taulukosta.

PaikallisyhdistysKoulutIlmoittautumisosoite vapaaehtoiselle
Aviapoliksen yhdistysMonet koulutmll.aviapolis@gmail.com
Karjaan yhdistysKiilan koulu, Katarinaskolan, mahd. keskusta alue merja.hellbom@gmail.com
Keravan yhdistysMonet koulut 11.8. - 13.8.mllkerava@gmail.com
Lauttasaaren yhdistysMyllykallion koulu   ja Vattuniemen koulu 11 - 12.8. Drumsö lågstadieskolan 16 - 17.8.lauttasaarimll@gmail.com
Lohjan yhdistysMonet koulut 11.8.lohjan.yhdistys@mll.fi   kmn65@luukku.com
Oulunkylän yhdistysOulunkylän ala-aste, Teinintie 12 ja Otto Brandtintie 13 ke 11.8. ja mahd. 12.8.oulunkylan.yhdistys@mll.fi
Pukinmäki-Savelan yhdistysPukinmäenkaaren peruskoulu 11 - 13.8.niina.katariina73@gmail.com
Puistolan yhdistysMaatulli, Puistolan peruskoulu, Puistolanraitin ala-astet.matikka@gmail.com      anna.lahde@edu.hel.fi
Uudenmaan piiriAleksis Kiven alakoulu ja Kaisaniemen ala-aste 11. - 13.8.

jaana.tapaninen@mll.fi

p. 0447833555

Uudenmaan piiriKoivukylän alueen koulut, Hakunilan alueen koulut

Koivukylä: hannele.siro@mll.fi p. 0449012554

Hakunila: Nora Essalim nora.essalim@mll.fi

Vihdin aluekaikki Vihdin alueen koulut, jos saadaan riittävästi vapaaehtoisiajaana.haaparanta@mll.fi

Ilmoittaudu Koulutien turvaajaksi. Olemme sinuun yhteydessä.