Hakunilan lasten ja perheiden yhteisötalo

Osoite: Laukkarinne 6, Vantaa

Puhelin: 044 491 8685

Avaamme talon 1.6 alkaen.

Poikkeustilanteen vuoksi haluamme toimia turvallisesti ja tarvittaessa pystyä todentamaan tartuntaketjut, mikäli tilanne vaatisi tätä.

Huomiothan seuraavat asiat tullessasi mukaan talon toimintaan:

  • Talolle ilmoittaudutaan etukäteen webropolin-linkin avulla ja samalla kerrotaan omatyhteystiedot.
  • Talolle ei saa tulla sairaana.
  • Kenenkään lapsen tai aikuisen ei pidä tulla talolle, jos hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos joku sairastuu päivän aikana, tulee olla yhteydessä omalle terveysasemalleen ja toimia sieltä saatujen ohjeiden mukaan.
  • Tullessasi talolle pese huolellisesti vedellä ja saippualla omat ja lapsesi kädet sekä huolehdi turvaväleistä.
  • Talolla ei toistaiseksi tarjota eikä järjestetä kahvitusta, tarjoiluja eikä ruuan lämmitystä.Huomioithan, ettet tuo mukanasi talolle lapsen omia leluja ja eväitä.
  • Suosittelemme, että huolehditte lapsenne ja omat ruokailut ennen ja jälkeen toimintatuokion joko kotona tai ulkona, sillä toistaiseksi talolla ei voi syödä omia eväitä.
    Ohjeita kunnioittamalla suojaamme ja turvaamme toisiamme. Kiitos!

Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin lasten ja perheiden yhteisötalon toiminta on avointa ja maksutonta. Tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia. Talo on päihteetön paikka ja se on suunnattu 0-12 -vuotiaille lapsille ja perheille.  

Talon avoimella ajalla voit tulla vapaasti oleilemaan tai hyödyntää talossa olevia materiaaleja, laitteita ja tiloja. Voit myös osallistua ohjattuihin ryhmiin tai perustaa oman ryhmän! Tilat muokkautuvat kävijöiden tarpeiden mukaan. 

Talolta löytyy perheen pienille leikkitilat, jossa paljon erilaisia leluja vapaassa käytössä. Iltapäivisin myös perheen isommille löytyy mielekästä toimintaa, oma mielikuvitus on rajana.  

Talolta löytyy mm.  tietokone, lautapelejä, neulonta-, ompelu- ja askartelutarvikkeita ja ne ovat vapaasti käytössä. 

Talo tarjoaa kahvit ja teet ilmaiseksi. Tilan yhteydessä on keittiö, jossa on mahdollista lämmittää omia ruokia tai tehdä yhdessä ruokaa. 

Hakunilan lasten ja perheiden yhteisötalo tarjoaa ainutlaatuisen paikan osallistua, innostua, saada apua sekä olla iloksi ja hyödyksi. 

Talolla järjestetään toimintaa, joka Hakunilasta puuttuu ja mitä tänne kaivataan. Täällä voit esittää toiveen ja se toteutetaan! 

Tervetuloa mukaan!

Hakunilan lasten ja perheiden yhteisötalo 
Laukkarinne 6, 01200 Vantaa 

Perhetoiminnan koordinaattorit 
Nora Essalim      044 491 8685  
Hanna Pyöriä     044 491 8209 

Perhetalotoiminnan päällikkö 
Susan Ihanainen   044 738 4672Hakunilan lasten ja perheiden yhteisötalon löydät myös Instagramista!

hakunilan_yhteisotalo