Ammatillisesti ohjattu kohtaamispaikkatoiminta Perhetaloilla 

Kohtaamispaikkatoiminta on suunnattu kaikille lapsiperheille. 

Erilaista toimintaa järjestetään laajasti, aina avoimista perhekahviloista ja harrasteryhmistä vanhempien vertaisryhmiin unohtamatta nuoria, jotka ovat esim. Perhetalo Onnilan tärkeä käyttäjäryhmä. 

MLL:n Uudenmaan piirin oma kohtaamispaikkatoiminta tarjoaa neljällä perhetalolla lapsiperheille monenlaista toimintaa ja tukea yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Koivukylän avoin kohtaamispaikka on osallisuuden, yhteistoimijuuden ja yhteisjohtajuuden periaatteella toimiva lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka. Sen toiminnasta on tuotettu kaksi videota, joihin voit tutustua alla olevista linkeistä.

Kohti perhekeskuksen avoimia kohtaamispaikkoja

Video on tarkoitettu lapsiperheiden parissa toimiville ammattilaisille kehittämistyön tueksi esimerkiksi tiimikokouksiin näytettäväksi.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Mikä on perhekeskuksen avoin kohtaamispaikka

Video on tarkoitettu lapsiperheille ja hyvinvointialueiden asukkaille. Voit näyttää tätä videota työssäsi ja/tai vapaa-ajallasi kohtaamillesi lapsiperheille esitelläksesi avoimen kohtaamispaikan palveluita.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lisätiedustelut
Susan Ihanainen
Perhetalotoiminnan päällikkö
susan.ihanainen@mll.fi
p. 044 7384672