Perheille

Tarjoamme monipuolista arjen tukea lapsiperheille. Älä jää yksin, vaan ota meihin yhteyttä!

Kaveritoiminta

Kaverit ovat kouluikäisten lasten ja nuorten vapaaehtoisia tukihenkilöitä.

Keltasirkku Järvenpää

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

me-talo Kerava

Me-talo tarjoaa alueen asukkaille paikan osallistua, innostua, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Me-talo kokoaa yhteen eri toimijoita, kuten järjestöjä, seurakuntia ja kaupungin toimijoita.

Perhekahvilat

Perhekahvilat ovat kotona lapsiaan hoitavien vanhempien kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa tutustut muihin samassa elämäntilanteessa oleviin, saat vertaistukea, uutta tietoa sekä samalla lapsesi saa leikkiseuraa.

Perhekummitoiminta

Perhekummit ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka toimivat lapsiperheiden arjen tukena. Perhekummi kuuntelee, keskustelee ja välittää.

Tilapäinen lastenhoitoapu

Voit tilata kauttamme tilapäistä lastenhoitoapua. MLL:n hoitajat ovat luotettavia ja koulutettuja vähintään 16-vuotta täyttäneitä.

Ystäväksi maahanmuuttajaisälle -toiminta

Ystäväksi maahanmuuttajaisälle -hanke käynnistyy kevättalvella 2018. Hanke toteuttaa ystävä- ja ryhmätoimintaa. Kohderyhmänä ovat maahanmuuttotaustaiset isät ja alle kouluikäiset lapset. Toiminnat toteutetaan yhdessä hyvin suomea puhuvien vapaaehtoisten isien kanssa. Toiminta-alueina ovat Helsinki, Vantaa ja Espoo.

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta

Maahanmuuttajaäitien ystävät ovat hyvin suomea puhuvia äitejä, jotka auttavat maahanmuuttajaäitejä kielen oppimisessa ja suomalaiseen elämään tutustumisessa.

Tervetuloa ostoksille Marskin Muksuihin

Marskin Muksut ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin lastenvaatteiden ja
-tarvikkeiden Second hand -myymälöitä.Tuotto käytetään toimintaamme lapsiperheiden hyväksi. Tule tekemään löytöjä!

Marskin Muksut

Topeliuksenkatu 19, Töölö, Helsinki