Onnila Kerava

Osoite: Paasikivenkatu 12, Kerava

Puhelin: 044 766 1811

Onnilan lukujärjestys viikolla 12: Perheille: 🐼Avoimet leikkiaamut ma- pe 9-12 🐼Vauvaperhetreffit tiistaina, esittelyssä tukihenkilötoiminta! klo 13-15 🐼Neuvolan perhetyön ryhmä klo 10.15-11.30 🐼Perhekahvila venäjänkielisille perheille to klo 16.30-18.30 🐼MLL Keravan perhekahvila vierailee perjantaina Pompitissa, osoite Palopellonkatu 7. Onnila on kuitenkin normaalisti avoinna myös perjantaina. Koululaisille ja nuorille: 🦜Koululaisten iltapäivätoiminta ma, ke ja to klo 14-16. Maanataina ulkoilua! 🦜ArcoKerava sateenkaarinuorten illat Satusiivessä ti ja to klo 17-20 🦜Taiji- avoin tunti nuorille ja aikuisille ke klo 16.30-17.30 Viikolla 12 vietetään rasismin vastaista viikkoa. Kutsumme kaikki kiinnostuneet tutustumaan toimintaamme ja erityisesti kieliopetusryhmiin: Suomen kielen opetus maanantaina klo 10 ja Luetaan yhdessä- ryhmä tiistaina klo 10. Vauvaperhetreffeillä tiistaina vierailee Ystäväksi maahanmuuttajaäidille- toiminnan vapaaehtoinen. Nähdään!
Viikolla 13 Onnilassa tapahtuu: Perheille: 🐼Avoimet leikkiaamut ma- pe 9-12 🐼Erityislasten perheiden ilta klo 18-19.30 🐼Vauvaperhetreffit tiistaina klo 13-15, ohjelmassa sosemaalausta 🐼Iltaperhekahvila tiistaina klo 15.30-17.30 🐼Neuvolan perhetyön ryhmä klo 10.15-11.30 🐼Keväistä askartelua perheille keskiviikkona klo 17.30-19 🐼Laulu- ja lorutuokio torstaina klo 10-10.30 🐼Uusperhekahvila torstaina klo 17-19 🐼MLL Keravan perhekahvila perjantaina klo 9.30-11.30 (aamupala 2€) 🐼Ukrainalaisten perheklubi klo 14-17 Tällä viikolla myös mahdollisuus tavata jalkautuvia asiantuntijoita ilman ajanvarausta: 💕Väkivaltatyön asiantuntija Ensi- ja turvakodista on tavattavissa tiistaina klo 15.30-17.30. 🦷Hammashoitaja Eeva on tavattavissa keskiviikkona klo 14-16. Eeva neuvoo ja opastaa suun terveydessä ja hammashoidossa. Koululaisille ja nuorille: 🦜Koululaisten iltapäivätoiminta ma, ke ja to klo 14-16, keskiviikkona hammashoitaja mukana! 🦜ArcoKerava sateenkaarinuorten illat Satusiivessä ti ja to klo 17-20 Suomen kielen opetusta perheille maanantaina klo 10-11.30 ja Luetaan yhdessä- ryhmässä tiistaina klo 10-11.45. Tervetuloa Onnilaan <3

Onnila Kerava on avointa ja maksutonta toimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille

Avoin toiminta lapsille, nuorille ja perheille Onnilassa: 

(Koulujen loma- aikoina muutoksia)

Liity jäseneksi tai ilmoittaudu ryhmiin: https://hakunila.wonderhub.app/

ma 9-12 ja 14-16

ti 9-12

ke 9-12 ja 14-16

to 9-12 ja 14-16

pe 9-12

Tarkemmin ohjelman näet viikottain päivittyvästä viikko- ohjelmasta. Avoimen toiminnan lisäksi Onnilassa on iltaisin toimintaa erilaisille kohderyhmille. 

Talon toimintaa esitellään myös facebookissa:

https://www.facebook.com/onnilakerava/

Lasten, nuorten ja perheiden talo Onnilan tavoitteena on lisätä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja tarjota perheille osallisuuteen, vertaisuuteen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvaa tukea sekä vähentää yksinäisyyttä. Toiminta- ajatuksena on tuoda saman katon alle erilaisia perheiden tukimuotoja ja avointa harrastustoimintaa sekä tiivistää kaupungin, järjestöjen ja seurakuntien yhteistyötä. Luomme uudenlaisia mahdollisuuksia ja tukimuotoja vapaaehtoistoimintaan.

Toimintaa koordinoi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja rahoittaa Keravan kaupunki.

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan Onnilasta kaupungin innostavin yhdessä olemisen ja tekemisen tila!


Haluatko kuulua Onnilan sisäpiiriin? 

Rekisteröitymällä kävijäksemme, saat ensimmäisenä tiedon tulevista erityistilaisuuksista ja tapahtumista ja pääset mukaan vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen. Kävijäksi rekisteröityminen ei maksa mitään! 

Kirjaudu jäsensivullesi tai liity jäseneksi täällä: Wonderhub – Kirjaudu sisään 

Onnilan henkilökunta auttaa rekisteröitymisessä tarvittaessa. 


Ota yhteyttä Onnilan koordinaattoreihin tai tule käymään!

Onnilan koordinaattoreiden yhteystiedot: 
Marika Lähdeniemi marika.lahdeniemi@mll.fi

 p. 044 766 1811

Hannele Siro hannele.siro@mll.fi

p. 044 364 5302

Perhetalotoiminnan päällikkö

Susan Ihanainen susan.ihanainen@mll.fi

p. 044 738 4672

Tervetuloa verkostokahveille! 
MLL Uudenmaan piirin Onnila Kerava kutsuu Keravalla lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimivat tahot rennoille etäaamukahveille kerran kuussa. Aamukahveille tutustutaan muihin alueen toimijoihin, ideoidaan yhteistyötä ja vahvistetaan verkostoja. Verkostokahvit toimivat rinnakkaisena Lasten ja nuorten hyvinvointifoorumin kanssa.

Tähän tapahtumaan ovat tervetulleita kaupungin, seurakuntien ja järjestöjen työntekijät, vapaaehtoiset ja opiskelijat. 
Mikäli tahdot kalenterikutsun verkostokahveista, ilmoittaudu: marika.lahdeniemi@mll.fi
Tervetuloa verkostokahveille! MLL Uudenmaan piirin Onnila Kerava kutsuu Keravalla lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimivat tahot rennoille etäaamukahveille kerran kuussa. Aamukahveille tutustutaan muihin alueen toimijoihin, ideoidaan yhteistyötä ja vahvistetaan verkostoja. Verkostokahvit toimivat rinnakkaisena Lasten ja nuorten hyvinvointifoorumin kanssa. Tähän tapahtumaan ovat tervetulleita kaupungin, seurakuntien ja järjestöjen työntekijät, vapaaehtoiset ja opiskelijat. Mikäli tahdot kalenterikutsun verkostokahveista, ilmoittaudu: marika.lahdeniemi@mll.fi