Onnila Kerava

Osoite: Paasikivenkatu 12, Kerava

Puhelin: 044 766 1811

Tervetuloa Onnilaan! 📖🤸‍♀️Aamupäivisin leikitään ja touhutaan yhdessä perheiden kanssa, ja ma, ke ja to koululaisten kanssa läksykerhossa. Läksykerho alkaa tästä viikosat alkaen jo klo 13! 👶🧸Tiistaisin iltapäivissä on vauvatreffit ja torstaina meillä tapaavat yhden vanhemman perheet. Torstaina on myös Arco- Kerava sateenkaarinuortenilta. 🌈 Meillä käytetään yhä maskeja, ja tietysti talolle tullaan vain terveenä!

Talon toimintaa esitellään myös facebookissa:

Lasten, nuorten ja perheiden talo Onnilan tavoitteena on lisätä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja tarjota perheille osallisuuteen, vertaisuuteen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvaa tukea sekä vähentää yksinäisyyttä. Toiminta- ajatuksena on tuoda saman katon alle erilaisia perheiden tukimuotoja ja avointa harrastustoimintaa sekä tiivistää kaupungin, järjestöjen ja seurakuntien yhteistyötä. Luomme uudenlaisia mahdollisuuksia ja tukimuotoja vapaahtoistoistoimintaan.

Toimintaa koordinoi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja rahoittaa Keravan kaupunki.

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan Onnilasta kaupungin innostavin yhdessä olemisen ja tekemisen tila!

Ota yhteyttä Onnilan koordinaattoreihin tai tule käymään!

Onnilan koordinaattoreiden yhteystiedot:
Marika Lähdeniemi marika.lahdeniemi@mll.fi