Avoimet työpaikat

MLL Uusimaa tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Meitä on yhteensä 52 työntekijää, joista 44 työskentelee perhetoiminnan parissa ja 8 Marskin Muksut -myymälässämme. Toimistomme sijaitsee Pasilassa. Lisäksi meillä on Perhetalo Onnila Keravalla, Lasten ja perheiden yhteisötalo Hakunilassa ja avoin kohtaamispaikka Koivukylässä.

Meillä on jäseninä 91 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on noin 17 000 henkilöjäsentä. Tehtävämme on tarjota lapsiperheille hellyyttä ja huolenpitoa. Teemme sen tavoitteellisesti, tuloksellisesti ja kunnianhimoisesti.

Haemme koordinaattoria perhetaloon Helsinkiin

MLL Uusimaa avaa uuden perhetalon Helsingin Pukinmäkeen syyskuussa 2023. Haemme perhetaloon kahta koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen kahdeksi vuodeksi.

Perhetalo Pukinmäessä on kaikille avoin yhteisöllinen tila, jonka tarkoituksena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia tarjoamalla paikka osallistua, innostua, harrastaa sekä olla iloksi ja hyödyksi.  Talon toiminta on tarkoitettu pääasiassa 0–12- vuotiaille lasten perheille. Perhetalo tarjoaa perheille osallisuuteen, vertaisuuteen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvaa tukea ja ohjausta. Talon toimintaa toteutetaan yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Koordinaattorin tehtävänä on kehittää ja toteuttaa perhetalon toimintaa. Hän koordinoi perhetalon toimintaa, järjestää avointa toimintaa, tekee palveluneuvontaa, tarjoaa keskusteluapua, saattaa perheitä ammatillisen lisäavun piiriin, ohjaa ja suunnittelee ryhmiä, tekee verkostotyötä, rekrytoi, kouluttaa ja tukee vapaaehtoisia sekä tiedottaa toiminnasta.

Edellytämme koordinaattorilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta lapsiperheitä tukevasta työstä, aiempaa näyttöä tuloksellisesta työstä ja sosiaalisen median osaamista. 

Mitä odotamme ja toivomme sinulta:

  • Olet energinen moniosaaja, joka nauttii ihmisten kohtaamisesta
  • Kohtaat viikon aikana satoja lapsia ja vanhempia sekä verkostoidut uusien yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Hyppäät nopeasti tehtävästä toiseen, mutta osaat myös pysähtyä olemaan läsnä perheille
  • Ideoit uutta toimintaa ja sinulla on kyky tuoda uudet ideat käytäntöön.
  • Viihdyt muuttuvassa ympäristössä ja muutosten keskellä, innostut uusista asioista ja osaat innostaa muita
  • Teet työtä kunnianhimoisella otteella.

Arvostamme lisäksi omaa kokemusta vapaaehtoistyöstä ja monikulttuurisesta työstä sekä kielitaitoa, kuten arabian, kurdin, somalin, venäjän tai farsin kielen taitoa.

Työaika on pääsääntöisesti 9–17.00, mutta tehtävä saattaa sisältää myös satunnaisesti iltatyötä tai viikonlopputyötä.

 Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjautuvan työn sekä ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmä 5 mukaan. Kokonaispalkka asettuu 2500–3100 euron välille riippuen koulutuksestasi ja kokemuksestasi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, toiveissa aloittaminen 11.9.2023. Työsuhde on määräaikainen 12.9.2025 asti.

Pidämme tärkeänä työyhteisön moninaisuutta ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla olevia hakijoita.

Lisätietoja koordinaattorin tehtävästä voit kysyä seuraavina aikoina:

Pia Metsähuone 040 839 1093, toiminnanjohtaja: tavoitettavissa 27.6 ti kello 11-12.00

Jos haluat todella tietää, mitä työskentely meidän perhetaloillamme on ja mitä arjen työ pitää sisällään ja vaikka millainen työilmapiiri meillä on, voit myös soittaa vastaavaa tehtävää tekevälle koordinaattoreillemme Rositalle ja Marikalle

Rosita Hagert 044 491 4249 (Hakunilan talo): tavoitettavissa: 26.6 ma kello  10-11 ja ke 28.6 kello 10-11.

Marika Lähdeniemi 044 766 1811 (Keravan talo): tavoitettavissa 19.6 ma ja 21.6,  ke kello 13–14.30, to 22.6 kello 8-9.00.

Täytä hakemus täällä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?87af1e22