Avoimet työpaikat

MLL Uusimaa tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Meitä on yhteensä 52 työntekijää, joista 46 työskentelee perhetoiminnan parissa ja 6 Marskin Muksut -myymälässämme. Toimistomme sijaitsee Pasilassa. Lisäksi meillä on Perhetalo Onnila Keravalla, Lasten ja perheiden yhteisötalo Hakunilassa, avoin kohtaamispaikka Koivukylässä sekä Perhetalo Unikko Pukinmäessä

Meillä on jäseninä 91 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on noin 17 000 henkilöjäsentä. Tehtävämme on tarjota lapsiperheille hellyyttä ja huolenpitoa. Teemme sen tavoitteellisesti, tuloksellisesti ja kunnianhimoisesti.

Hae meille töihin

Marskin Muksut etsii vastaavaa myyjää Töölöön

Haluatko olla edistämässä kestävää kehitystä, kierrätystä ja MLL Uusimaan tärkeää toimintaa perheiden eteen?

Haemme vastaavaa myyjää Marskin Muksut- second hand- myymäläämme Töölööseen.

Myymälän päivittäisten tehtävien lisäksi tärkeä osa työtehtäviäsi on vahva esihenkilötyö sekä opastaminen ja perehdyttäminen asiakaspalvelu- ja myyntityöhön.