Koulutukset

Lastenhoitokurssit

Lastenhoitokurssille osallistuva saa valmiuksia toimia hoitajana Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitotoiminnassa tai kurssin voi suorittaa hankkiakseen lisätietoa lasten kanssa toimimisesta. Lastenhoitokurssi sisältää lähiopetusta, etätehtäviä ja harjoittelun lapsiperheessä. Lue lisää täältä.
Lastenhoito perehdytyskoulutukset

Sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaiset ja opiskelijat voivat tulla MLL:n hoitajiksi perhedytyksen kautta. Lue lisää täältä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Perhekummikoulutukset

Perhekummikoulutukseen osallistuttua vapaaehtoisella on mahdollisuus toimia MLL:n perhekummina. Ennen koulutusta haastattelemme toiminnasta kiinnostuneet. Koulutus on maksuton eikä velvoita toimimaan perhekummina, mutta antaa tähän valmiudet. Perhekummimme saavat säännöllistä työnohjausta, lisäkoulutusta sekä vertaistukea. Katso seuraavat koulutukset täältä tai lue lisää perhekummitoiminnasta.
Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koulutukset

Hyvin suomea puhuvat äidit voivat lähteä mukaan ystäväksi maahanmuuttajaäidille toimintaan. Vapaaehtoiset ystävät käyvät lyhyen perehdytyskoulutuksen ja voivat osallistua erilaisiin tapahtumiin yhdessä muiden kanssa. Katso seuraavat koulutukset täältä tai lue lisää ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta
Koulutukset paikallisyhdistyksille 

MLL:n Uudenmaan piiri tarjoaa myös koulutuksia paikallisyhdistyksille. Tarjolla on esimerkiksi kylämummi ja -vaarikoulutuksia, perhekahvilaohjaajakoulutuksia sekä erilaisia yhdistyksen hallintoon liittyviä koulutuksia. Tulevat koulutukset löydät vasemmalta sivupalkista. Löydät lisää paikallisyhdistyksille suunnattua tietoa täältä.