Yhdistyskehittäjä verkkokurssi

Yhdistyskehittäjien verkkokurssi on tarkoitettu kaikille MLL:n yhdistystoimijoille, joilla on halu kehittää itseänsä ja yhdistystoimintaa. 

Mikä: Yhdistyskehittäjä -verkkokurssi 

Milloin: 27.3 - 21.5.2023 

Missä: Verkossa 

Miten: Koulutus tapahtuu kokonaan verkossa HowSpace oppimisympäristössä eikä vaadi tietokoneelta tai sen käyttäjältä erityisvalmiuksia. Kurssilla tehdään itsenäisiä tehtäviä ja keskustellaan, mutta sinun ei tarvitse olla tiettyyn aikaan koneen ääressä, vaan voit tehdä tehtävät kurssiohjelman puitteissa oman aikataulusi mukaan. Kurssiin kuuluu aloitus- ja lopetuswebinaarit. 

Kenelle: Yhdistyskehittäjä verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, paikallisyhdistyksen aktiivi. Kurssilla saat perustiedot yhdistystoiminnasta, joiden avulla lisäät omaa osaamistasi yhdistystoiminnasta ja autat kehittämään yhdistystäsi. Sopii sekä uusille, että konkareille MLL-aktiiveille. Myös MLL:n työntekijät voivat osallistua koulutukseen! 

Yhdistyskehittäjä 

27.3.–21.5.2023 

Tavoite: Kurssin perusajatuksena on oppia ymmärtämään, miten yhdistys toimii. Tavoitteena on, että kurssin suoritettuasi hallitset yhdistystoiminnan perusasiat ja saat varmuutta yhdistystoimintaan. Kurssilla pääset jakamaan kokemuksia toisten vapaaehtoisten kanssa ja saat innostusta ja ideoita oman yhdistyksen toiminnan kehittämiseen. Yhdistyskehittäjä -verkkokurssi järjestetään yhteistyössä usean piirin kanssa. 

Koulutuksen sisältö ja aikataulu: 

• Kaksi webinaaritapaamista 

• Aloituswebinaari ke 22.3. klo 18–19. Linkki webinaariin: bit.ly/3HzVkwJ  

• Päätöswebinaari ma 15.5. klo 18–19. Linkki webinaariin: bit.ly/3JkYPIW  

• Lukumateriaalia, johon perehdyt itsenäisesti 

• Järjestöesimerkkejä ja tietoiskuja videotallenteina, joihin tutustut itsenäisesti 

• Työkaluja ja menetelmiä, joiden käyttöä voit harjoitella 

• Oppimistehtäviä ja vertaissparrausta 

• Keskusteluja muiden osallistujien kanssa 


Ilmoittaudu mukaan 20.3.2023 mennessä: bit.ly/3FKvghQ 

Lisätiedot: Jenna Kaarrela jenna.kaarrela@mll.fi 044 353 7611 


Paikka: Verkkokoulutus Howspace-alustalla, 2 op