Koulutukset

Tältä sivulta löydät tietoa Uudenmaan piirin paikallisyhdistyksille suunnatuista koulutuksista.

MLL:n perhekahvilaohjaajien

koulutus verkossa

(1 op), 28.9.-31.10.2020

Verkkokurssilla tutustutaan MLL:n perhekahvilan toimintaperiaatteisiin ja pohditaan omaa roolia perhekahvilaohjaajana. Osallistuja saa kurssilta tietoa ja käytännön ideoita. Koulutuksen tavoitteena on innostaa ja antaa valmiuksia perhekahvilan ohjaustehtäviin ja kävijöiden kanssa toimimiseen.

Verkkokurssilla opiskelu tapahtuu MLL:n Moodle -oppimisympäristössä ja edellytyksenä on internet-yhteys.

Verkkokoulutuksessa pääset jakamaan ajatuksia muiden perhekahvilaohjaajien kanssa.

Perhekahvilaohjaajien verkkokoulutus perustuu keskusteluihin, vertaisilta oppimiseen ja yhteistoiminnallisuuteen.

Kurssi etenee yhteisen aikataulun mukaisesti, mutta voit sovittaa keskusteluihin osallistumisen omaan päivärytmiisi sopivaksi. Keskusteluihin osallistuminen edellyttää noin kolmea vierailua Moodlessa kunkin jaksoviikon aikana.

Verkkokurssiin ei sisälly lähiopetuspäiviä.

Ilmoittaudu mukaan kurssille tästä, viimeistään 20.9.2020. Lisätietoja kurssista antaa

Jaana Dolk jaana.dolk@mll.fi ja

Jaana Tapaninen jaana.tapaninen@mll.fi

Ryhdistä yhdistystä verkkokurssi

Aika: seuraava koulutus keväällä 2021

Ryhdistä yhdistystä on kurssi sinulle paikallisyhdistyksen aktiivi.  Kurssilla saat perustiedot yhdistystoiminnasta, joiden avulla ryhdistät omaa yhdistystoimintaasi ja yhdistystäsi.

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille. Sopii sekä uusille, että konkareille MLL-aktiiveille.

Tavoite: Kurssin perusajatuksena on oppia ymmärtämään, miten yhdistys toimii. Tavoitteena on, että kurssin suoritettuasi hallitset yhdistystoiminnan perusasiat ja saat varmuutta yhdistystoimintaan. Kurssilla pääset jakamaan kokemuksia toisten vapaaehtoisten kanssa ja saat innostusta ja ideoita oman yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Miten: Koulutus tapahtuu kokonaan verkossa Moodle oppimisympäristössä eikä vaadi tietokoneelta eikä sen käyttäjältä erityisvalmiuksia. Kurssilla tehdään itsenäisiä tehtäviä ja keskustellaan Moodlessa, mutta sinun ei tarvitse olla tiettyyn aikaan koneen ääressä, vaan voit tehdä tehtävät kurssiohjelman puitteissa oman aikataulusi mukaan.

Paikka: Verkkokoulutus Moodle-alustalla, 2 op