Haemme koordinaattoria Koivukylän avoimeen kohtaamispaikkaan

26.4.2021

MLL:n Uudenmaan piiri tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Meitä on yhteensä 45 työntekijää, joista 38 työskentelee perhetoiminnan parissa ja 7 Marskin Muksut -myymälässämme. Piiritoimistomme sijaitsee Pasilassa. Lisäksi meillä on perhetalo Keltasirkku Järvenpäässä, Me-talo Keravalla, Yhteisötalo Hakunilassa ja avoin kohtaamispaikka Koivukylässä

Piirimme jäseninä on 95 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä n. 20 000 jäsentä. Vuosittain yli 800 perhettä saa tukihenkilöidemme apua, ja välitämme perheisiin noin 40 000 tuntia tilapäistä lastenhoitoapua Uudellamaalla.

Haemme koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Koivukylän avoimeen kohtaamispaikkaan

MLL:n Uudenmaan piiri käynnisti maaliskuussa 2020 yhdessä MLL:n keskusjärjestön kanssa kolmivuotisen STEA-avusteisen hankkeen, jossa kehitetään ja koordinoidaan monitoimijaista perheiden toiveista ja tarpeista lähtevää kohtaamispaikkatoimintaa Vantaan Koivukylässä. Hanketta toteutetaan yhdessä Vantaan kaupungin ja muiden järjestöjen kanssa. Hankkeessa työskentelee kaksi MLL:n Uudenmaan piirin koordinaattoria sekä MLL:n keskusjärjestön suunnittelija.

Koordinaattoreiden tehtävänä on käynnistää, kehittää ja toteuttaa kohtaamispaikan toimintaa. He koordinoivat kohtaamispaikan toimijoiden yhteistyötä, järjestävät avointa toimintaa, tekevät palveluneuvontaa, tarjoavat keskusteluapua, saattavat perheitä ammatillisen lisäavun piiriin, ohjaavat ryhmiä, rekrytoivat, kouluttavat ja tukevat vapaaehtoisia sekä markkinoivat toimintaa.

Edellytämme koordinaattorilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta lapsiperheitä tukevasta työstä, aiempaa näyttöä tuloksellisesta työstä ja sosiaalisen median osaamista.

• Olet energinen moniosaaja
  • Kohtaat viikon aikana satoja lapsia ja vanhempia, verkostoidut uusien yhteistyökumppaneiden kanssa ja löydät uusia tapoja toimia yhdessä perheiden parhaaksi
  • Hyppäät nopeasti tehtävästä toiseen, mutta osaat myös pysähtyä olemaan läsnä perheille
  • Ideoit uutta toimintaa ja sinulla on kyky tuoda uudet ideat käytäntöön.
  • Viihdyt muuttuvassa ympäristössä, innostut uusista asioista ja osaat innostaa muita
  • Teet työtä kunnianhimoisella otteella.

Arvostamme lisäksi omaa kokemusta vapaaehtoistyöstä ja monikulttuurisesta työstä sekä kielitaitoa, kuten arabian, kurdin, somalin, venäjän tai farsin kielen taitoa.

Työ sisältää myös iltatyötä ja voi sisältää toisinaan viikonlopputyötä. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjautuvan työn sekä ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Palkka riippuu koulutuksestasi ja kokemuksestasi sijoittuen 2500-2900 euron välille Työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 asti.

Pidämme tärkeänä työyhteisön moninaisuutta ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla olevia hakijoita.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, haastatteluja saatetaan järjestää jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä:

Mia Heiskanen, hallintopäällikkö, p. 044 709 1234 tai