Liity jäseneksi

MLL.n Uudenmaan piirin alueella on 95 paikallisyhdistystä ja n. 22 000 jäsentä. Tervetuloa joukkoomme. MLL:n jäsenenä kuulut oman asuinpaikkakuntasi paikallisyhdistykseen. Jäsenmaksu vaihtelee hieman yhdistyksittäin. Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa.

Jäsenenämme tuet työtämme lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Saat kotiisi neljä kertaa vuodessa Lapsemme-lehden ja olet oikeutettu moniin muihin jäsenetuihin.

Jos sinulla on kysyttävää liittymisestä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu(at)mll.fi tai soittaa numeroon 075 324 5540, ti-to klo 9 - 11 .

Jäsenmaksut

Aikuisjäsenet
Kukin yhdistys päättää oman jäsenmaksunsa ja tarkan summan näet paikallisyhdistyksen sivuilta. Keskimääräinen jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa.

Nuorisojäsenet
15-17-vuotiaita jäseniä kutsutaan nuorisojäseniksi. Vuoden 2015 alusta heidän jäsenyytensä on maksuton. Jäsenyysvuotta edeltäneenä vuonna 18 vuotta täyttäneet nuoret siirretään automaattisesti aikuisjäseniksi.

Lapsijäsenet
Alle 15-vuotias lapsi voi huoltajan suostumuksella liittyä jäseneksi. Lasten jäsenyys on myös maksuton.

Jäsenyys

Jäsenmaksu veloitetaan kerran vuodessa. Laskutuskausi on kalenterivuosi. Maksulomake ja jäsenkortti lähetetään jäsenille maaliskuussa.

Uusille jäsenille lähetetään jäsenmaksupankkisiirto ja jäsenkortti noin viiden viikon kuluessa liittymisestä.

Jäsentiedot on tarkoitettu ainoastaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenrekisterin ylläpitoon, eikä tietoja luovuteta millekään muulle taholle.

Kannatusjäseneksi liittyminen

Yritys voi liittyä MLL:n Uudenmaan piirin kannatusjäseneksi vähintään 100 € vuosimaksua vastaan. Kannatusjäsenmaksun voi maksaa Uudenmaan piirin tilille 578024-27537. Viestikenttään teksti: kannatusjäsenmaksu ja yrityksen yhteystiedot. Kannatusjäsenmaksuja käytetään MLL:n Uudenmaan piirin toiminnan toteuttamiseen.