Tue työtämme

Voit tukea MLL:n Uudenmaan piirin työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi monella eri tavalla.

Liittymällä jäseneksi

MLL.n Uudenmaan piirin alueella on 95 paikallisyhdistystä ja n.22 000 jäsentä. Tervetuloa joukkoomme. MLL:n jäsenenä kuulut oman asuinpaikkakuntasi paikallisyhdistykseen. Jäsenmaksu vaihtelee hieman yhdistyksittäin. Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa.

Jäsenenämme tuet työtämme lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Saat kotiisi neljä kertaa vuodessa Lapsemme-lehden ja olet oikeutettu moniin muihin jäsenetuihin.

Yritykset voivat tukea MLL:n Uudenmaan piirin työtä lapsiperheiden hyväksi tulemalla kannatusjäseniksi.

Lue lisää jäsenyydestä ja kannatusjäsenyydestä täältä.

Tulemalla vapaaehtoiseksi

MLL:n Uudenmaan piirillä on monia erilaisia vapaaehtoistyön muotoja. Lue niistä lisää täältä.