Kahden päivän lastenhoitokurssi

aikaisempaa lastenhoitokokemusta omaaville

Seuraavan kurssin päivämääriä ei ole vielä sovittu. Kurssi järjestetään kun osallistujia on tarpeeksi. Jätä yhteystietosi ilmoittautumislomakkeella. Otamme yhteyttä haastatteluajan sopimista varten.

Aikaisempaa lastenhoitokokemusta omaaville suunnatut kahden päivän lastenhoitokurssit järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Kurssit on tarkoitettu henkilöille, joilla on mahdollisuus toimia jatkossa MLL:n hoitajana arkipäivisin. Henkilöiltä edellytetään yli 20 vuoden ikää, riittävää suomenkielentaitoa ja monipuolista kokemusta alle kolmevuotiaiden lasten hoidosta. Ennen kurssille tulemista, osallistujat haastatellaan. Koulutukseen haetaan jättämällä kirjallinen hakemus, jossa tulee mainita myös suosittelija.

Kurssin laajuus on 23 tuntia ja siihen kuuluu kirjallisia tehtäviä sekä harjoittelu lapsiperheessä. Lastenhoitokurssilla perehdytään MLL:n lastenhoitotoimintaan, lasten ja perheiden kohtaamiseen ja toimintaan lasten tapaturmatilanteissa. Kurssi toteutetaan siten, että se parantaa osallistujan itsetuntemusta ja antaa valmiuksia kohdata erilaisia perheitä.

Kurssipaikka: MLL Uudenmaan piiri os. Asemapäällikönkatu 12 c

Kurssimaksu 30€

Lisätietoja: perhetoiminnan koordinaattori: Anu Hämäläinen, anu.hamalainen@mll.fi, p.044 0808068