Vanhempainillat

Meidän media -vanhempainilta päiväkoti-ikäisten vanhemmille

Ilta on suunnattu päiväkoti-ikäisten vanhemmille. Sopii myös 1-2 -luokkalaisten vanhemmille. Illan aikana mietitään minkälaista mediakasvatusta perheen pienimmät tarvitsevat ja minkälaisia sääntöjä ja sopimuksia perheessä olisi hyvä tehdä jo varhaisessa vaiheessa.

Kohderyhmä: Päiväkoti-ikäisten tai 1.-2. -luokkalaisten vanhemmat
Kesto: 30-90 min (toiveiden mukaan)
Hinta: 300 € (sis. kouluttajan matkakulut)

 

Tukea digiajan kasvattajalle – vanhempainilta

Tukea digiajan kasvattajalle -vanhempainillan tarkoituksena on lisätä ymmärrystä muun muassa lasten ja nuorten mediaympäristöistä ja miten vanhemmat ja muut kasvattajat voivat tukea lapsen ja nuoren mediataitoja, kasvua ja hyvinvointia mediassa. Vanhempainillan aikana päivitetään yhdessä näkemyksiä, millaista on olla digiajan kasvattaja ja millaisia haasteita siihen liittyy.  Kuinka tukea nuorta mediamaailmassa? Millaisia ilmiöitä mediamaailmaan liittyy?

Vanhempainillassa voidaan painottaa esimerkiksi nettikiusaamista, digitaalista pelaamista, kunnioittavaa kohtaamista tai perheen yhteisiä pelisääntöjä.

Tukea digiajan kasvattajalle -vanhempainillan voi tilata alakouluun tai yläkouluun. Vanhempainilta räätälöidään kohderyhmän mukaan.

Kohderyhmä: Ala- tai yläkoulun vanhemmat
Kesto: 30-90 min (toiveiden mukaan)
Hinta: 300 € (sis. kouluttajan matkakulut)

 

Vanhempainiltoja voi myös tiedustella tunne- ja vuorovaikutustaitojen, kiusaamisen ehkäisyn sekä rasisminvastaisuuden ja yhdenvertaisuuden teemoista.

Hinnaston löydät täältä. 

Lisätietoja:

Uudenmaan piirin koulutuksia välittää MLL:n keskustoimisto:

kouluyhteistyo@mll.fi

Tiedustelut ja koulutustilauset tämän lomakkeen kautta.