Isäkaveri-toiminta

Mitä on isänä oleminen? Mitä isä tekee? Ja miltä isyys minusta tuntuu?  Onko isyys erilaista eri kulttuureissa? Ja missä leikkipuistossa on paras köysirata?

Näihin kysymyksiin on paras etsiä vastausta yhdessä toisen isän kanssa.

Toiminnassa on kaksi perustoimintamuotoa: kahden isän keskinäisten kaverisuhteiden tukeminen ja ryhmätoiminnot. 

Etsimme vapaaehtoisiksi miehiä, mieluiten isiä tai isoisiä, jotka ovat kiinnostuneita vetämään yhdessä kanssamme vaikkapa omaan harrastukseensa liittyen isä-lapsi-toimintaa, tai isännöimään isäkahvilaa arkiaamuisin.

Toiminta-alueina ovat  Helsinki, Espoo ja Vantaa.  Isä-lapsitoimintaa voidaan tukea myös muualla Uudellamaalla esim. perehdytyskoulutusta ja viestinnällistä tukea tarjoamalla.


Toiminnan tarkoitus


- isyyden tukeminen ja isien roolin vahvistaminen
- toimintamahdollisuuksia isänä sekä toisten isien vertaiskokemusta
- maahanmuuttajaisien suomen kielen vahvistaminen ja verkostojen kehittäminen
- ennakkoluulojen vähentäminen ja eri kulttuureiden tutuksi tekeminen

Tule mukaan isien yhteiseen toimintaan!

VIRUSPANDEMIAN VUOKSI MYÖS KAIKKI ISÄRYHMÄTOIMINTA ON KESKEYTETTY KEVÄÄLLÄ 2020.  Isät ovat tervetulleita mukaan MLL-Uudenmaan piirin alueellisiin Facebook-"perhetreffiryhmiin", joiden tiedot löydät piirin etusivulta. Siellä on tarjolla mm. muskaritoimintaa ja muuta puuhaa yhdessä lasten kanssa.

Maalis-huhtikuussa aloitetaan myös erilaisia isille suunnattuja virtuaaliryhmätoimintoja, kuten isäkahvila ja chatti. Myös vaarit ovat tervetulleita seniorien iltapäiväkahveilla aina keskiviikkoisin.

Pyrimme påivittämään näitäkin sivuja, mutta tarkempi ja päivitetympi tieto löytyy yleensä Isäkavereiden fb-sivulta https://www.facebook.com/mllisatoimintapkseudulla/

DAD-CHILD GROUP ACTIVITIES

OUR FACEBOOK SITE (above) OFFERS INFORMATION ABOUT MOST OF OUR DAD-CHILD GROUP ACTIVITIES IN ENGLISH TOO. WE EXPECT TO CONTINUE THE GROUPS AND/OR START NEW ONES WHEN THE HEALTH AUTHORITIES CONSIDER IT SAFE.

Meanwhile, please join us in our English language Family Meeting Point:

https://www.facebook.com/groups/640914916745884/

Lisätiedot:

Petri Öhman, 044 713 2653, petri.ohman@mll.fi

Sven Claes, 044 773 4641, sven.claes@mll.fi