Bloggaaja Natalia Salmela: MLL:n lastenhoitopalvelu on ollut kullanarvoista apua arkeen

11.5.2021

Äiti, yrittäjä ja bloggaaja Natalia Salmela kertoo Instagramissa, miten paljon MLL:n lastenhoitopalvelu on helpottanut arkea. Natalia testasi MLL:n lastenhoitopalvelua ja totesi sen  helppokäyttöiseksi, pomminvarmaksi ja luotettavaksi.

 "Nyt on kiva kävellä ulkona halutessaan, mutta viime syksynä olisin saanut varmaan kantapään rasitusmurtuman, jos en olisi tajunnut palkata lastenhoitajaa avukseni jakamaan tuntikausien vaunulenkkejä. Tällä hetkellä on vähintään yhtä ihanaa, kun lastenhoidon ammattilainen leikittää, viihdyttää ja nukuttaa vauvelia sillä välin, kun itse istun strategiapalaverissa, teen sapuskaa tai ihan vain lööbaan sohvalla."

Natalia tilasi lastenhoitajan MLL:n sähköisestä palvelusta osoitteesta elastenhoito.fi

"MLL eLastenhoito on verkkopalvelu, jonka kautta löydät luotettavan, koulutetun lastenhoitajan just sun tarpeisiin erittäin kohtuulliseen ja kotitalousvähennyskelpoiseen 9,50€/h hintaan. Testasin palvelua ja en voi sitä enempää suositella, niin helppokäyttöinen ja pomminvarma! Meidän tilaama hoitaja saapui sovittuna aikana, leikki vauvan kanssa, vei hänet parin tunnin vaunulenkille ja itse sain muutaman tunnin työaikaa."

Tutustu Natalian IG-tiliin 

Kaupallinen yhteistyö: MLL Uusimaa & Natalia Salmela