Tule koulutien turvaajaksi

19.6.2019

Tule turvaamaan lasten koulutietä, puoli tuntia yhtenä aamuna riittää!

Paikallisyhdistyksemme ovat mukana turvaamassa lasten kouluteitä tänäkin vuonna omilla toimialueillaan.

Viisi alakouluikäistä lasta kuolee ja yli 160 loukkaantuu liikenteessä vuosittain. Suurin osa alakouluikäisten jalankulkijoiden henkilövahingosta tapahtui tietä ylitettäessä. Jalankulkijoista neljä kymmenestä menehtyi ja yli puolet loukkaantui nimenomaan suojatiellä.

MLL:n Uudenmaan piiri ja Nordea Henkivakuutus järjestävät koulutien turvaajat -kampanjan koulujen alkaessa elokuussa yhteistyössä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa. Kampanjan tavoitteena on saada autoilijat huomaamaan pienet koululaiset ja turvata näin koulutietä. Vapaaehtoiset koulutien turvaajat päivystävät heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä lasten saapuessa kouluun.

Voit myös kertoa asiasta somessa: #koulutienturvaaja #mylife

Ilmoittaudu mukaan lähimpään MLL:n paikallisyhdistykseen. Paikallisyhdistysten tiedot löydät täältä.

Tai ilmoittaudu lomakkeella täältä.