MLL UP Muotia ja Tähtiä

Ajankohta: 16.5.2019 klo 19.00 (ovet aukeavat klo 18.00)
Paikka: Tapahtumatalo Bank
Osoite: Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

MLL UP Muotia ja tähtiä järjestetään torstaina 16.5.2019. Ovet avataan klo 18.00 muotinäytös alkaa klo 19.00. Tapahtumapaikkana toimii tapahtumatalo Bank Helsingissä. Tapahtumassa on muotinäytöksen lisäksi paljon muutakin! Luvassa on huippuluokan esiintyjiä, tarjoilua sekä arpajaiset, joissa on loistavat palkinnot. Muotinäytöksen malleina toimivat julkisuudesta tutut kasvot, urheilijat, poliitikot ja viihdetaiteilijat.

MLL UP Muotia ja tähtiä -tapahtumalla kerätään varoja MLL:n perhekummitoimintaan. Perhekummitoiminnalla tuetaan lapsiperheitä ajoissa, jotta ongelmat eivät kasautuisi. Perhekummi kulkee perheen rinnalla mukana arjessa, vanhemmuutta tukien. Perhekummit ovat perheen apuna monissa arkisissa asioissa; joskus kaivataan juttuseuraa, joskus kaveria ulkoilemaan, toisinaan lisäkäsiä tai lapselle syliä. Vapaaehtoinen perhekummi on perheen apuna, olematta kuitenkaan lastenhoitaja, kodinhoitaja, terapeutti tai muu ammattilainen.

Loistava tapa nauttia ihanasta illasta ja tehdä samalla hyvää!

Katso edellisen vuoden tunnelmia sosiaalisesta mediasta: #mllup #olettärkeä #perhekummi tai alla olevasta kuvagalleriasta. 

 

Osta lippusi tästä!

 

 

 

Tervetuloa ostoksille
Marskin Muksuihin

Marskin Muksut ovat Mannerheimin
Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin
lastenvaatteiden ja
-tarvikkeiden Second hand -myymälöitä.
 

Myymälän tuotto
käytetään MLL:n Uudenmaan piirin
toimintaan lapsiperheiden hyväksi.

Topeliuksenkatu 19,
00250 Helsinki
ma-pe 10-18 ja la 10-15
p.044 3444 308


www.marskinmuksut.fi