Koulutien turvaajat

Olisiko teidänkin yhdistys mukana turvaamassa lasten kouluteitä tänä vuonna?

Viisi alakouluikäistä lasta kuolee ja yli 160 loukkaantuu lii-kenteessä vuosittain. Suurin osa alakouluikäisten jalankulkijoiden henkilövahingosta tapahtui tietä ylitettäessä. Jalankulkijoista neljä kymmenestä menehtyi ja yli puolet loukkaantui nimenomaan suojatiellä.

MLL:n Uudenmaan piiri ja Nordea Henkivakuutus järjestävät koulutien turvaajat -kampanjan koulujen alkaessa elokuussa yhteistyössä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa. Kampanjan tavoitteena on saada autoilijat huomaamaan pienet koululaiset ja turvata näin koulutietä. Vapaaehtoiset koulutien turvaajat päivystävät heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä lasten saapuessa kouluun.

Tule turvaamaan lasten koulutietä,
puoli tuntia yhtenä aamuna riittää!

Voitte myös kertoa asiasta somessa: #koulutienturvaaja #mylife

MLL:n Uudenmaan piiri kokoaa tuttuun tapaan listan paikallisyhdistyksistä ja kouluista. Sen löydät täältä.

Voitte ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostilla seuraavat tiedot: 1) Yhdistyksenne nimi, 2) koulun/koulujen nimi, jossa järjestätte suojatiepäivystyksen, 3) päivämäärän ja kelloajan(voi olla useita) ja 4) ilmoittautumisosoitteen tai yhteystiedon.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Kaisa Huttunen, viestintäassistentti
kaisa.huttunen(at)mll.fi tai p. 044 386 1136

Koulutien turvaajat -kampanja toteutetaan yhteistyössä Nordea Henkivakuutuksen kanssa.

HUOM! Varmistathan, että MLL:n paikallisyhdistykselläsi on voimassa oleva vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutus!