Koulutien turvaajat

Olisiko teidänkin yhdistys mukana turvaamassa lasten kouluteitä tänä vuonna?

Viisi alakouluikäistä lasta kuolee ja yli 160 loukkaantuu liikenteessä vuosittain. Suurin osa alakouluikäisten jalankulkijoiden henkilövahingosta tapahtui tietä ylitettäessä. Jalankulkijoista neljä kymmenestä menehtyi ja yli puolet loukkaantui nimenomaan suojatiellä.

MLL:n Uudenmaan piiri ja Nordea Henkivakuutus järjestävät koulutien turvaajat -kampanjan koulujen alkaessa elokuussa yhteistyössä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa. Kampanjan tavoitteena on saada autoilijat huomaamaan pienet koululaiset ja turvata näin koulutietä. Vapaaehtoiset koulutien turvaajat päivystävät heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä lasten saapuessa kouluun.

Tule turvaamaan lasten koulutietä,
puoli tuntia yhtenä aamuna riittää!

Voitte myös kertoa asiasta somessa: #koulutienturvaaja #mylife

Ilmoita yhdistyksesi mukaan kampanjaan tästä

Lisätietoja
Jaana Dolk, p. 0445409988 jaana.dolk@mll.fi ja Jaana Tapaninen, p.0447833555 jaana.tapaninen@mll.fi

Koulutien turvaajat -kampanja toteutetaan yhteistyössä Nordea Henkivakuutuksen kanssa.

HUOM! Varmistathan, että MLL:n paikallisyhdistykselläsi on voimassa oleva vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutus!