Perheille

Tarjoamme monipuolista arjen tukea lapsiperheille. Älä jää yksin, vaan ota meihin yhteyttä!

 

 

Keltasirkku Järvenpää

MLL:n Uudenmaan piirin perhetalo Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa mukavassa lapsiperheille suunnitellussa talossa. Meillä on myös laaja ja viihtyisä leikkipuistopiha!

Me-talo Kerava

Me-talo tarjoaa alueen asukkaille paikan osallistua, innostua, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Me-talo kokoaa yhteen eri toimijoita, kuten järjestöjä, seurakuntia ja kaupungin toimijoita.

Perhekahvilat

Perhekahvilat ovat kotona lapsiaan hoitavien vanhempien kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa tutustut muihin samassa elämäntilanteessa oleviin, saat vertaistukea, uutta tietoa sekä samalla lapsesi saa leikkiseuraa.

Perhekummitoiminta

Perhekummit ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka toimivat lapsiperheiden arjen tukena. Perhekummi kuuntelee, keskustelee ja välittää. 

Tilapäinen lastenhoitoapu

Voit tilata kauttamme tilapäistä lastenhoitoapua. MLL:n hoitajat ovat luotettavia ja koulutettuja vähintään 16-vuotta täyttäneitä. 

Isäkaveri-toiminta

Isäkaverit-hanke toteuttaa isäkaveri- ja isäryhmätoimintaa. Kohderyhmänä ovat maahanmuuttotaustaiset sekä suomen- ja ruotsinkieliset isät ja alle kouluikäiset lapset. Hyvin suomea puhuville vapaaehtoisille isille järjestetään noin kolmen tunnin perehdytyskoulutuksia kaveritoimintaan tai ryhmissä apuohjaajana toimimiseen. Toiminta-alueina ovat Helsinki, Vantaa ja Espoo.

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta

Maahanmuuttajaäitien ystävät ovat hyvin suomea puhuvia äitejä, jotka auttavat maahanmuuttajaäitejä kielen oppimisessa ja suomalaiseen elämään tutustumisessa.

 

Tervetuloa ostoksille Marskin Muksuihin

Marskin Muksut ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin lastenvaatteiden ja
-tarvikkeiden Second hand -myymälöitä.Tuotto käytetään toimintaamme lapsiperheiden hyväksi. Tule tekemään löytöjä!

Marskin Muksut

Topeliuksenkatu 19, Töölö, Helsinki
Ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-15

p. 044 3444 308

www.marskinmuksut.fi