Koulutien turvaajaksi

Paikallisyhdistyksemme ovat mukana turvaamassa lasten kouluteitä tänäkin vuonna omilla toimialueillaan.

Viisi alakouluikäistä lasta kuolee ja yli 160 loukkaantuu liikenteessä vuosittain. Suurin osa alakouluikäisten jalankulkijoiden henkilövahingosta tapahtui tietä ylitettäessä. Jalankulkijoista neljä kymmenestä menehtyi ja yli puolet loukkaantui nimenomaan suojatiellä.

MLL:n Uudenmaan piiri ja Nordea Henkivakuutus järjestävät koulutien turvaajat -kampanjan koulujen alkaessa elokuussa yhteistyössä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa. Kampanjan tavoitteena on saada autoilijat huomaamaan pienet koululaiset ja turvata näin koulutietä. Vapaaehtoiset koulutien turvaajat päivystävät heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä lasten saapuessa kouluun.

Tule turvaamaan lasten koulutietä,
puoli tuntia yhtenä aamuna riittää!

Voit myös kertoa asiasta somessa: #koulutienturvaaja #mylife

Ilmoittaudu mukaan lähimpään MLL:n paikallisyhdistykseen. Paikallisyhdistysten tiedot löydät täältä.

Lisätietoja:
Kaisa Huttunen, viestintäassistentti
kaisa.huttunen(at)mll.fi tai p. 044 386 1136

Vain puoli tuntia yhtenä aamuna ja vastineeksi saat hyvän mielen. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alueesi paikallisyhdistykseesi

Koulutien turvaajat -kampanjan materiaalit

PDF-tiedostoA4 mainos- koulutien turvaajat.pdf (651 kB)
PDF-tiedostoA5 mainos - koulutien turvaajat x 2.pdf (441 kB)
Facebook_julkaisujen kuva.jpg (751 kB)
Facebook_kansikuva.jpg (247 kB)
Koulutien turvaajat -kampanja toteutetaan yhteistyössä Nordea Henkivakuutuksen kanssa.