Haemme kahta koordinaattoria Koivukylään Vantaalle

21.1.2020

MLL:n Uudenmaan piiri tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Meitä on yhteensä 44 työntekijää, joista 36 työskentelee perhetoiminnan parissa ja 8 Marskin Muksut -myymälässämme. Piiritoimistomme sijaitsee Pasilassa. Lisäksi meillä on perhekeskus Järvenpäässä, Lasten ja perheiden yhteistötalo Hakunilasssa ja Me-talo Keravalla.

Piirimme jäseninä on 95 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä n. 22 000 jäsentä. Vuosittain 900 perhettä saa tukihenkilöidemme apua, ja välitämme perheisiin noin 40 000 tuntia tilapäistä lastenhoitoapua Uudellamaalla.

Haemme kahta koordinaattoria

MLL:n Uudenmaan piiri käynnistää maaliskuussa yhdessä MLL:n keskusjärjestön kanssa kolmivuotisen STEA-avusteisen hankkeen, jossa kehitetään ja koordinoidaan monitoimijaista perheiden toiveista ja tarpeista lähtevää kohtaamispaikkatoimintaa Vantaan Koivukylässä. Hanketta toteutetaan yhdessä Vantaan kaupungin ja muiden järjestöjen kanssa. Hankkeessa työskentelee kaksi MLL:n Uudenmaan piirin koordinaattoria sekä MLL:n keskusjärjestön suunnittelija.

Koordinaattoreiden tehtävänä on käynnistää, kehittää ja toteuttaa kohtaamispaikan toimintaa. He koordinoivat kohtaamispaikan toimijoiden yhteistyötä, järjestävät avointa toimintaa, tekevät palveluneuvontaa, tarjoavat keskusteluapua, saattavat perheitä ammatillisen lisäavun piiriin, ohjaavat ryhmiä, rekrytoivat, kouluttavat ja tukevat vapaaehtoisia sekä markkinoivat toimintaa.

Edellytämme koordinaattoreilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta lapsiperheitä tukevasta työstä, aiempaa näyttöä tuloksellisesta työstä ja sosiaalisen median osaamista.

• Olet energinen moniosaaja
  • Kohtaat viikon aikana satoja lapsia ja vanhempia, verkostoidut uusien yhteistyökumppaneiden kanssa ja löydät uusia tapoja toimia yhdessä perheiden parhaaksi
  • Hyppäät nopeasti tehtävästä toiseen, mutta osaat myös pysähtyä olemaan läsnä perheille
  • Ideoit uutta toimintaa ja sinulla on kyky tuoda uudet ideat käytäntöön.
  • Viihdyt muuttuvassa ympäristössä, innostut uusista asioista ja osaat innostaa muita
  • Teet työtä kunnianhimoisella otteella.

Arvostamme lisäksi omaa kokemusta vapaaehtoistyöstä ja monikulttuurisesta työstä sekä kielitaitoa, kuten arabian, kurdin, somalin, venäjän tai farsin kielen taitoa.

Työ sisältää myös iltatyötä ja voi sisältää toisinaan viikonlopputyötä. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjatuvan työn sekä ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmä 4 mukaan. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 asti.

Pidämme tärkeänä työyhteisön moninaisuutta ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla olevia hakijoita.

Hakemuksen pääset täyttämään täältä. Hakuaika päättyy 6.2. Haastatteluja saatetaan järjestää jo hakuaikana.

Lisätietoja koordinaattorin tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pia Metsähuone, p.040 839 1093.