Haemme järjestöpäällikköä

13.11.2019

MLL:n Uudenmaan piiri tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Meitä on yhteensä 43 työntekijää, joista 36 työskentelee perhetoiminnan parissa ja 7 Marskin Muksut -liikkeessämme.

Piirimme jäseninä on 94 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä n. 22 000 jäsentä. Vuosittain yli 900 perhettä saa tukihenkilöidemme apua, ja välitämme perheisiin noin 40 000 tuntia tilapäistä lastenhoitoapua.

Haemme järjestöpäällikköä

joukkoomme koordinoimaan ja kehittämään piirin perhetoimintaa, vapaaehtoistoimintaa ja kuntakumppanuutta. Tehtävään kuuluu perhetoiminnan koordinointi, vapaaehtoisten rekrytoinnin, koulutuksen ja ohjauksen suunnittelu sekä toteutuksesta vastaaminen, hankehakemusten laatimiseen osallistuminen ja raportointi. Järjestöpäällikkö toimii usean tiimin työntekijöiden esimiehenä sekä piirin johtoryhmän jäsenenä kehittäen piirin toimintaa kokonaisvaltaisesti. Toimimme koko Uudenmaan alueella, joten työhön kuuluu joustava liikkuminen koko alueellamme. Koulutukset ja tilaisuudet ovat usein iltaisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulta

- soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

- järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan sekä lapsiperheitä tukevan työn vankkaa osaamista

- kykyä innostaa

- kokemusta esimiehenä toimimisesta

- kunnianhimoista ja kehittävää työotetta

- tuloksellista ja vaikuttavaa työskentelyä

- hyviä verkostoitumis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja

- paineensietokykyä

- joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjautuvan työn, ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön ja mahdollisuuden olla kehittämässä toimintaamme. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Työ alkaa tammikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Tytösuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Arvostamme työyhteisön moninaisuutta ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla olevia hakijoita.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään tästä linkistä:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?792a89f0 viimeistään 3.12.2019. Työhaastatteluja voidaan järjestää jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pia Metsähuone p. 040 839 1093.