Tue työtämme

Voit tukea MLL:n Uudenmaan piirin työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi monella eri tavalla.

Lahjoita

“Ennen äiti oli väsynyt, mutta nyt äiti jaksaa taas pitää sylissä"

Me haluamme olla arjen tukena apua tarvitseville lapsiperheille. Lahjoita ja auta lasta lähelläsi.

Tekstaa sana LÄHELLÄ numeroon 16499 ja lahjoitat 10 euroa.
Voit tehdä haluamasi suuruisen lahjoituksen myös MLL Uudenmaan piirin lahjoitustilille: FI 77 5721 9420 1352 93. Kirjoita viestikenttään sana LÄHELLÄ.

Lämmin kiitos avustasi! Nyt voimme olla arjen tukena lapsiperheille.
www.olettärkeä.fi

Kerätyillä varoilla autamme lapsiperheitä Uudenmaan alueella. Perheet voivat saada kauttamme perhekummin, maahanmuuttajaäidit voivat saada suomea puhuvan ystävän ja lapset sekä nuoret voivat saada oman tukihenkilön.

Tekstiviestillä voivat lahjoittaa TeliaSonera, Elisa, Saunalahti, DNA tai TeleFinland - liittymähaltijat. Palvelut veloitetaan kuluttajan puhelinlaskulla.

Keräyslupa: POL-2015-16334, myönnetty 9.8.2016.

Luvan saaja: Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Lupa on voimassa 9.8.2016-8.8.2018 Uudenmaan maakunnan alueella. kerätyt varat käytetään vuoden kuluessa keräysajan päättymisestä.

Liittymällä jäseneksi

MLL.n Uudenmaan piirin alueella on 95 paikallisyhdistystä ja n.22 000 jäsentä. Tervetuloa joukkoomme. MLL:n jäsenenä kuulut oman asuinpaikkakuntasi paikallisyhdistykseen. Jäsenmaksu vaihtelee hieman yhdistyksittäin. Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa.

Jäsenenämme tuet työtämme lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Saat kotiisi neljä kertaa vuodessa Lapsemme-lehden ja olet oikeutettu moniin muihin jäsenetuihin.

Yritykset voivat tukea MLL:n Uudenmaan piirin työtä lapsiperheiden hyväksi tulemalla kannatusjäseniksi.

Lue lisää jäsenyydestä ja kannatusjäsenyydestä täältä.

Tulemalla vapaaehtoiseksi

MLL:n Uudenmaan piirillä on monia erilaisia vapaaehtoistyön muotoja. Lue niistä lisää täältä.

Tervetuloa ostoksille Marskin Muksuihin

Marskin Muksut ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin lastenvaatteiden ja
-tarvikkeiden Second hand -myymälöitä.Tuotto käytetään toimintaamme lapsiperheiden hyväksi. Tule tekemään löytöjä!

Marskin Muksut

Topeliuksenkatu 19, Töölö, Helsinki