Kylämummi ja -vaari

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittautumalla maksuttomaan koulutukseen. Koulutus sopii myös, jos haluat MLL:n lukumummiksi tai -vaariksi. Koulutustilaisuuteen osallistuminen ei velvoita sinua aloittamaan vapaaehtoistoiminnassa. Tule koulutukseen kuulemaan lisää ja päätä sen jälkeen haluatko aloittaa MLL:n mummina tai -vaarina!

Lisätietoja saat MLL:n Uudenmaan piirin koordinaattorilta Annika Rinta-Joupilta, annika.rinta-jouppi@mll.fi, 044 7233 555.

Seuraavat kylä/lukumummi- ja vaarikoulutukset

• ti 4.2.2020 klo 10-12 Keskustakirjasto Oodi, ryhmätila 3 Mitä MLL:n mummi- ja vaaritoiminta on?

• ke 1.4.2020 klo 9-12. MLL Uudenmaan piirin koulutustila Sophie, Pasila Asemapäällikönkatu 12C Lisäkoulutus lukumummeille ja -vaareille. Kuinka tukea lapsen lukutaidon kehitystä, kun hänen äidinkielensä ei ole suomi?
  • Ilmoittautumiset koulutuksiin: annika.rinta-jouppi@mll.fi