Olet tärkeä -kampanja

 

Vapaaehtoistyöllä murretaan muureja -kampanja on käynnissä 15.8. – 15.9.2019. Kampanjan tavoitteena on saada perheille perhekummi ja maahanmuuttajaäideille ystävä. Tarvitsemme kampanjan aikana myös paikallisyhdistysten apua, jotta saamme mahdollisimman paljon vapaaehtoisia lapsiperheiden tueksi!

Kampanjan tarkoituksena on myös tuoda esille vapaaehtoistyön tärkeys ja muistuttaa vapaaehtoistyön antavan niin autettavalle kuin tekijälle paljon. Vapaaehtoistyön avulla ihminen murtaa omat henkiset muurinsa ja ymmärtää paremmin erilaisuutta sekä näkee oman kuplansa ulkopuolelle. Kummia ja ystävää odottavien perheiden jono on ennätyksellinen ja jopa 300 perhettä odottaa tälläkin hetkellä kummia tai ystävää. Avun tarve on siis todella suuri!

Miten sinä ja yhdistyksesi voisitte tukea kampanjaamme?

Jakaa tietoa kampanjasta kaikissa omissa kanavissanne mahdollisille perheille ja vapaaehtoisille! Liitteenä myös markkinointia helpottamaan mm. Facebook-kansikuva ja erilaisia somekuvia/nettisivukuvia kampanjan ajaksi. Voitte käyttää esimerkiksi tällaisia tekstejä tai yhdistellä näitä vapaasti:

-Nyt on mahdollista lähteä perhekummiksi/ystäväksi maahanmuuttajaäidille! Lue lisää ja tule vapaaehtoiseksi: www.olettarkea.fi

-Haemme uusia perhekummeja ja ystäviä maahanmuuttajaäideille. Meillä on kymmeniä perheitä jonottomassa omaa perhekummia ja ystävää. Olisitko se sinä? Lue lisää www.olettarkea.fi

Kampanjan hashtagina käytetään #olettärkeä #vapaaehtoistyöllämurretaanmuureja

Kiitos yhteistyöstänne kampanjan aikana!