Ryhmät, retket ja tapahtumat

Kuvassa hankkeen maskottiorava Emil.
Isien ja lasten kaveri Emil-orava toivottaa uudet ja vanhat kaverit tervetulleeksi MLL:n isä-lapsi-toimintoihin.

RYHMÄTOIMINTA

MLL:N PAIKALLISYHDISTYSTEN ISÄTOIMINTAA:

MLL Haagan isä-lapsikerho

MLL Korso-Koivukylän isälapsikerho Korsossa

MLL Oulunkylän Isä-Lapsi -toiminta joka toinen keskiviikko klo 17-19 LP Mäkitorpan sisätiloissa.

Katso Isäkaverit-hankkeen ryhmätoimintomme KAUPUNGEITTAIN ALTA tai Facebook-tapahtumina TÄSTÄ.

KAIKKI ISÄTOIMINTAMME ON LÄHTÖKOHTAISESTI MAKSUTONTA.

ENGLISH SPEAKING DADS ALSO WELCOME.

VI HAR SVENSKSPRÅKIGA PAPPOR MED OCKSÅ.

Our Facebook-events have the group details also in English.

ISÄKAVERIT-HANKKEEN OMAT RYHMÄT, kevät 2020

(TIETOJA PÄIVITETÄÄN SITÄ MUKAA, KUN KEVÄÄN RYHMÄT VARMISTUVAT)

HELSINKI

UUTTA!: Liikunnallinen Isäkahvila toimintakeskus Graniitissa (Graniittitie 9) Pihlajamäessä joka keskiviikko 22.1. alkaen klo 10-12. Ks. tarkemmat tiedot eri kielillä.

Ison-Antin Isäkahvila Itäkeskuksen kupeessa Marjaniemessä maanantaisin joka viikko klo 10-12 (alkaen 13.1.). Osa isäkahviloista on teemallisia, osassa keskitytään yhteiseen olemiseen, leikkiin ja kohtaamiseen. Yhteistyössä MLL Strömsinlahden kanssa. Leikkipuisto Iso-Antti KARTALLA.

Isossa-Antissa pidetään myös 15.1. alkaen aina keskiviikkoisin klo 17-19 isille ja alle kouluikäisille lapsille suunnattua After Work Clubia, jossa kokataan kevyttä syötävää ja vietetään yhteistä aikaa.

VANTAA

UUTTA!: Lasten Montessori-Mesta ja Isäkahvila Tikkurilassa. Lapsille on ohjattuja leikkejä montessoriohjaajan johdolla alkaen 7.2. klo 10-12. Isäkahvilassa isien ja miesten juttuja. Suomeksi, englanniksi, venäjäksi, ruotsiksi... Myös ÄITIPARKKI!
Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa isät, äidit ja lapset!
Osoite: Vmeste ry, Tikkuraitti 11 A, 3.krs. (Sisään Tokmannin sisäänkäynnin vasemmalta puolelta.)

TULOSSA: Helimikuun lopulla 27.2. alkaa Isäsuomen keskuteluryhmä ja Isien iltakahvila torstaisin Koivukylän avoimessa kohtaamispaikassa perheille (Karsikkokuja 17)

ESPOO

Isäkahvila Mankkaan asukaspuistossa tiistaisin myös keväällä 2020. Aloitus ti 14.1. klo 9.30 - 11.30. Yhteistyössö MLL Tapiolan kanssa.Tervetuloa mukaan.

LISÄTIEDOT:

hankevastaava Petri Öhman, 044 7132 653, petri.ohman@mll.fi