MLL Uusimaa etsii ystäviä maahanmuuttajaäideille

3.2.2020

Moni maahanmuuttajanainen toivoo ystävää suomalaisesta naisesta. Ystävän saaneet maahanmuuttajanaiset ovat saaneet toiminnasta tukea arkeensa ja he kokevat osallisuutensa uudessa kotimaassaan lisääntyneen.  

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perustamisesta tulee kuluneeksi 100 vuotta tänä vuonna. Vuosikymmenien aikana MLL on tehnyt merkittävää työtä lasten, lapsiperheiden ja äitien hyvinvoinnin parantamiseksi. Moderni MLL haluaa olla läsnä monikulttuurisessa Suomessa ja tukea maahanmuuttajaäitien kotoutumista ja kielen oppimista sekä tutustuttaa heidät suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin.  

Laita lapsi asialle ja tee itse perässä -kampanja kääntää negatiivisen lausahduksen positiiviseksi ja nostaa näin esiin lasten ennakkoluulottomuuden ja suvaitsevaisuuden. 
Lasten esimerkki herättää meidät aikuisetkin tutustumaan rohkeasti uusiin ihmisiin ja kulttuureihin. 


Kampanja näkyy MLL Uudenmaan omissa kanavissa kevään 2020 aikana.  
Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua osoitteessa olettarkea.fi 

Lisätietoja:  
Toiminnanjohtaja Pia Metsähuone, MLL:n Uudenmaan piiri, p. 040 839 1093 
Markkinointikoordinaattori Jukka Illikainen, MLL:n Uudenmaan piiri, p. 044 386 1136 
Mannerheimin Lastensuojeluliitto Uudenmaan piiri MLL:n itsenäinen aluejärjestö Uudenmaan alueella. MLL:n Uudenmaan piiri tarjoaa arjen tukea lapsiperheille ja merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaikenikäisille. MLL:n Uudenmaan piirillä on jäseninä 94 paikallisyhdistystä, joissa on 21 000 henkilöjäsentä.