Merkityksellisyyden löytäminen kohtaamisesta ja yhdessäolosta, arkea jaetaan yhdessä - vapaaehtoisena on ilo olla sitä jakamassa

14.11.2022

Aloitin oman vapaaehtoispolkuni MLL:lla Espoon keskuksen perhekeskuksen avoimessa kohtaamispaikassa. Kohtaamispaikka toivottaa tervetulleeksi lapset, aikuiset ja vapaaehtoiset. Tilavat ja monenlaiseen toimintaan soveltuvat tilat luovat puitteet pysähtymiselle, yhteiselle kohtaamiselle ja asioiden jakamiselle arjen keskellä. Harvassa työpaikassa tutustut muihin ihmisiin yhtä nopeasti kuin jakaessasi pienen hetken arkea yhdessä. Arjen kohtaaminen luo merkityksellisyyden tunnetta minulle. Leikkihetki lapsen kanssa lattialla ja välitön valloittava hymy, vanhemman huonosti nukutun yön aiheuttamat haukotukset ja pehmoisen uninen vastaus kysymykseen ”haluatko kupillisen kahvia?”. tuumaa MLL:n vapaaehtoinen Salla- Anri.

Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan vapaaehtoiseksi MLL:n kohtaamispaikkoihin Helsingin ja Espoon perhekeskuksiin. Saat vapaaehtoistyöhösi perehdytyksen ja pääset mukaan toimimaan lasten ja vanhempien kanssa.

Tällä hetkellä järjestämme ryhmiä:

·        Espoon keskuksen perhekeskuksessa maanantaisin ja torstaisin klo 10-12.

·        Helsingin Kampin perhekeskuksessa keskiviikkoisin klo 9.30-11 ja torstaisin klo 13-14.30

·        Helsingin Kallion perhekeskuksessa tiistaisin klo 9.30-11.30

·        Helsingin Itäkadun perhekeskuksessa torstaisin klo 9.30-11.30

Lisätietoja Minna Maanpää, minna.maanpaa(a)mll.fi