Apua lapsiperheille joulun alla

13.12.2022

MLL Uudenmaan piirin lasten, nuorten ja perheiden talo Onnila tukee jälleen keravalaisia lapsiperheitä joulun alla. Lapsiperheiden taloudelliset haasteet ovat elinkustannusten noustua yhä suurempia. 

Perheiden aloitteesta aloitettu kierrätyslahjapisteemme on laajentunut vuosittaiseksi käytettyjen pelien, lelujen ja kirjojen keräykseksi. Perheet lahjoittavat pisteelle itselleen jo tarpeettomaksi käyneitä tavaroita, ja voivat samalla valita omalle perheelleen sopivia tuotteita. Lahjoja on riittänyt kaikille halukkaille perheille useampia, ja vanhemmat voivat myös paketoida lahjat jo pisteellä asioidessaan.

Arvostamalla käytettyä autamme kaikkia perheitä ympäristötietoisuuteen ja kestävään kehitykseen kasvattamisessa. Joillekin perheille käytetty lahja on myös ainoa mahdollisuus saada paketteja kuusen alle.

Onnilassa kerätään leluja 12.12. alkaen, ja perheet voivat noutaa lahjoja 16.12. alkaen. Tänä vuonna myös Keravan kirjasto lähtee mukaan keräykseen, ja leluja otetaan vastaan myös kirjaston aulassa jo 7. 12 alkaen kirjaston aukioloaikoina.

Lahjoja noutamaan voi ilmoittautua rekisteröitymällä Onnilan kävijäksi Wonderhub - Valitse toimipiste tai ottamalla yhteyttä Onnilan koordinaattoreihin.

Lahjakeräys toteutetaan myös Hakunilan yhteisötalolla sekä Koivukylän kohtaamispaikassa, näiden alueiden perheet voivat olla yhteydessä suoraan toimipisteisiin

Jo ensimmäisessä keräyksessä otimme vastaan myös kuivaelintarvikkeita, ja vuodesta 2021 pääsimme mukaan Keskon ja MLL yhteiseen Auta ruokalahjalla- keräykseen. Myös tänä vuonna saamme jakaa näitä ruokalahjoja tarpeessa oleville perheille. Keräykseen voi osallistua monissa K- Supermarketeissa. 

Osallistu myös Hyvä Joulumieli -keräykseen.


Toivomme iloa ja lämpöä kaikkien perheiden joulunaikaan 😊