Tilapäinen lastenhoitoapu

 

Lastenhoitovälitys on suljettu maanantaina 9.12. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Perheet voivat etsiä itse hoitajaa varausjärjestelmästä myös välityksen ollessa suljettu.

 

 

Tervetuloa käyttämään lastenhoidon varausjärjestelmää!

MLL:n tilapäisen lastenhoitoavun välitysjärjestelmä on uudistunut syksyllä 2018. Nyt perhe voi myös itse hakea alueensa vapaita hoitajia. Toivomme tämän helpottavan hoitajien löytymistä varsinkin silloin, kun lastenhoitovälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin. MLL:n tilapäinen lastenhoitoapu jatkaa toimintaansa kuten aikaisemminkin ja tilauksen voi jättää myös puhelimitse arkisin klo 8-12 p. 044 030 3301. Perhe rekisteröityy uuteen järjestelmään ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Lastenhoitojärjestelmä toimii jatkossakin osoitteessa: https://lastenhoito.mll.fi/

Hoitajan palkka on 9,50 euroa/tunnilta (pyhäpäivinä 19 e/tunti). Tarkastelimme hoitajien palkkaa järjestelmäpäivityksen yhteydessä ja sitä nostetiin hieman, sillä hoitajien palkka on pysynyt jo vuosia täysin samana muiden palkkojen noustessa.

Uusi lastenhoidon välitysjärjestelmä on toteutettu yhdessä Flowmedik Oy:n kanssa

 

Lähde vaikka elokuviin tai harrastukseen - me hoidamme lapsesi.

Uudenmaan piirin kautta saa lyhytaikaista lastenhoitoapua kotiin kaikkina vuorokauden aikoina. Lastenhoitoapua voit käyttää omien tarpeittesi mukaan esimerkiksi kun lapsi sairastuu tai vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää kahdenkeskistä aikaa.

 

Koulutetut, luotettavat hoitajat

Lastenhoitotyöhön soveltuva henkilö pääsee MLL:n hoitajaksi, kun hän on käynyt Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämän lastenhoitokurssin. Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset ja viimeisen vaiheen opiskelijat käyvät MLL:n järjestämän perehdytyksen. Kaikki hoitajat haastatellaan ja he ottavat ammattivastuuvakuutuksen. MLL:n lastenhoitotoiminta huolehtii myös hoitajien jatkokoulutuksesta, valvonnasta ja ohjauksesta. Katso lastenhoitokurssit täältä ja perehdytykset täältä

Kaikilta 19.5.2014 jälkeen mukaan tulleilta MLL Uudenmaan piirin hoitajilta on tarkistettu rikosrekisteriote.


Tärkeintä lapsen hyvinvointi

Hoitajat huolehtivat lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtyvyydestä vanhempien ohjeiden mukaan. Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus lasta ja perhettä koskevissa asioissa.


Perhe työnantajana, mitä hoito maksaa?

 

 

Tilaa hoitaja netissä 

 

Nettipalvelussa voit tehdä tilauksen vaivattomasti mihin vuorokauden aikaan tahansa.
Välityksen hoidettavaksi jätetyt tilaukset käsitellään arkisin. Saat tilauksestasi kuittauksen sähköpostiin, kun välityspiste on ottanut tilauksesi käsittelyyn.


Rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi

 

Tilaus tulee tehdä vasta, kun hoidon tarve on varma. Tilaukset muuttuvat heti sitovaksi! Palkka maksetaan tilatulta hoitoajalta.

Lastenhoitovälitys on suljettu maanantaina 9.12. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Perheet voivat etsiä itse hoitajaa varausjärjestelmästä myös välityksen ollessa suljettu.

 

Puhelimitse palvelemme ma-pe klo 8.00-12.00

Välityspisteen puhelinnumero on 044 0303 301

 

 

Seuraavan päivän tilaukset välityksen hoidettavaksi tulee jättää edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

 

Emme valitettavasti voi luvata, että tilaukseenne löytyy varmasti hoitaja.

Hoitajia välitetään Uudenmaan piirin palvelun kautta seuraavien kuntien alueilla:

Uusimaa:
Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Tuusula, Vantaa ja Vihti

Kymi:
Hamina, Imatra, Kouvola, Kotka, Lappeenranta, Pyhtää, Ruokolahti ja Taipalsaari

Häme:
Akaa, Hattula, Hausjärvi, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Riihimäki, Ruovesi, Tampere, Valkeakoski, Virrat ja Ylöjärvi

Pohjanmaa:

Lapua, Seinäjoki, Vaasa, Mustasaari, Kauhava

Välitysalueet Suomessa