Me-talo Kerava

Osoite: Paasikivenkatu 12, Kerava

Hyvää kesää!

Me- talo Kerava lomailee heinäkuun loppuun. Julkaisemme syksyn ohjelman heti elokuun alussa.

Luvassa ainakin kieliopetusta, Luetaan yhdessä- ryhmä, iltapäivätoimintaa koululaisille, kotipalvelun lapsiparkki, Vanhemmuuden ABC- ryhmiä sekä Keravan opiston kielikahvila ja MLL Keravan perhekahvila. Myös eron ensiapu jatkaa syksyllä.

ArcoKerava sateenkaarinuorten illat jatkuvat Satusiivessä läpi koko kesän.

Jos tahdot tiedotteet syksyn toiminnasta suoraan sähköpostiisi, ilmoittaudu postituslistallemme: marika.lahdeniemi@mll.fi

Keravan kaupunki tarjoaa alle 16 vuotiaille lapsille ilmaisen lounaan Paasikiven aukiolla arkipäivisin heinäkuun loppuun saakka! Muista ottaa mukaan omat astiat :)
Lue lisää Keravan kaupungin sivuilta: https://www.kerava.fi/palvelut/ateriapalvelut/puistoruokailu

Talon toimintaa esitellään myös facebookissa:

Me-talo Kerava tarjoaa alueen asukkaille paikan osallistua, innostua, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Me-talo kokoaa yhteen eri toimijoita, kuten järjestöjä, seurakuntia ja kaupungin toimijoita.

Me-talo Keravan tavoitteena on lisätä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja tarjota perheille osallisuuteen, vertaisuuteen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvaa tukea ja vähentää yksinäisyyttä. Toiminta- ajatuksena on tuoda saman katon alle erilaisia perheiden tukimuotoja ja avointa harrastustoimintaa sekä tiivistää kaupungin, järjestöjen ja seurakuntien yhteistyötä. Luomme uudenlaisia mahdollisuuksia ja tukimuotoja vapaahtoistoistoimintaan.

Toimintaa koordinoi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja rahoittaa Keravan kaupunki.

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan Me-talosta kaupungin innostavin yhdessä olemisen ja tekemisen tila!

Ota yhteyttä Me-talon koordinaattoreihin tai tule käymään!

Me-talon koordinaattoreiden yhteystiedot:
Marika Lähdeniemi marika.lahdeniemi@mll.fi