Me-talo Kerava

Osoite: Paasikivenkatu 12, Kerava

Avoin toiminta on ma 30.11.2020 alkaen tauolla.

Tällä hetkellä talolle voidaan varata puhelimitse yksilöllisiä aikoja kierrätyspisteellä asiointiin. Voit myös varata ajan keskuteluun, ohjaukseen tai neuvontaan, lapset voivat olla mukana varatulla ajalla.

Talolla järjestetään vanhemmuutta tukevia etätoimintatuokioita sekä ulkotoimintaa.

Muistathan:

• Voit tulla varatulle ajalle ainoastaan terveenä.
  • Talolla asioidessa yli 13 vuotiaat käyttävät maskia. Mikäli sinulla ei ole maskia, saat sen meiltä.
  • Huolehdimme yhdessä turvavälien toteutumisesta tapaamisilla.

Voit olla yhteydessä Hannele 0443645302 tai Marika 0447661811

Huomaathan, että saatamme joutua muuttamaan toimintaamme koronaepidemian vuoksi.

Ajankohtaisimmat tiedot ja toiminnan sisällöt löydät

Me-talo Kerava tarjoaa alueen asukkaille paikan osallistua, innostua, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Me-talo kokoaa yhteen eri toimijoita, kuten järjestöjä, seurakuntia ja kaupungin toimijoita.

Me-talo Keravan tavoitteena on lisätä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja tarjota perheille osallisuuteen, vertaisuuteen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvaa tukea ja vähentää yksinäisyyttä. Toiminta- ajatuksena on tuoda saman katon alle erilaisia perheiden tukimuotoja ja avointa harrastustoimintaa sekä tiivistää kaupungin, järjestöjen ja seurakuntien yhteistyötä. Luomme uudenlaisia mahdollisuuksia ja tukimuotoja vapaahtoistoistoimintaan.

Toimintaa koordinoi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja rahoittaa Keravan kaupunki.

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan Me-talosta kaupungin innostavin yhdessä olemisen ja tekemisen tila!

Ota yhteyttä Me-talon koordinaattoreihin tai tule käymään!

Me-talon koordinaattoreiden yhteystiedot:
Marika Lähdeniemi marika.lahdeniemi@mll.fi

Hannele Siro hannele.siro@mll.fi

p. 044 3645302

Perhetalotoiminnan päällikkö

Susan Ihanainen 044 738 4672 susan.ihanainen@mll.fi

Me- talo Kerava ja Kulttuuriyhdistys Kielo tarjoavat taidenäyttelyn vauvoille!

Vauvan vinkkeli on taidenäyttely vauvan näkökulmasta. Erilaiset aistiärsykkeet houkuttelevat vauvat taiteen maailmaan. Teoksiin voi tutustua katsoen, kuullen ja koskien, teokset puhdistetaan jokaisen käyntikerran jälkeen. Näyttelyssä vieraillaan yksi perhe kerrallaan.

Varaa aika teidän perheelle sähköisestä kalenterista: https://vello.fi/kielory/

Näyttely on avoinna 10.5- 4.6.21. Aikoja on tarjolla klo 9-16 välillä arkisin. Lisätietoja Marikalta 044 766 1811

Mitä toivot tulevalta kesältä?

Ollaan jo ihan kesän kynnyksellä, ja nyt kysymme teidän toiveitanne! Mitä toivoisit meiltä kesäksi?
Suuri osa toiminnasta tullaan vielä toteuttamaan turvallisesti ulkona ja etänä, sisätoimintaa aloitellaan pikkuhiljaa rajoitusten purkautuessa.
Vastaathan lyhyeen anonyymiin kyselyymme: https://link.webropol.com/s/metalokeravakesa21

Tervetuloa Me-talon ja nuorisopalveluiden yhteiselle päiväleirille!

Leiripaikat ovat täyttyneet, voit ilmoittautua varasijalle.

Tule viettämään kesäloman ensimmäisiä viikkoja rennonletkeästi ohjatun kesäisen ohjelman merkeissä. Me-talon ja Keravan nuorisopalveluiden yhteiset päiväleirit tarjoavat monipuolista ja mukavaa ohjelmaa: askartelun, pelien ja leikkien lisäksi teemme retkiä lähiympäristöön. Leirillä tarjoillaan lounas ja välipala, jotta energia riittää koko kesäiseksi päiväksi. Starttaa kesäloma päiväleirillä!

Päiväleiri 1
Ajankohta: 7.-11.6.2021
Toiminta-aika: ma-pe klo 9:00-15:00
Paikka: Nuorisokahvila Tunneli,
Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava
Kenelle: 1.–4.-luokkalaisille.
Hinta: ilmainen.
Leiriläiset on vakuutettu järjestäjän toimesta

Päiväleiri 2
Ajankohta: 14.-18.6.2021
Toiminta-aika: ma-pe klo 9:00-15:00
Paikka: Nuorisokahvila Tunneli,
Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava
Kenelle: 1.–4.-luokkalaisille.
Hinta: ilmainen.
Leiriläiset on vakuutettu järjestäjän toimesta

Molemmille leireille ilmoittaudutaan yhteisen linkin kautta

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille mahtuu ensimmäiset 20 ilmoittautunutta ja leirin järjestäminen vaatii vähintään 10 osallistujaa.

Lisätiedot:
Nuoriso-ohjaaja Ida Kanervo p. 040 318 3298, ida.kanervo@kerava.fi