Me-talo Kerava

Osoite: Paasikivenkatu 12, Kerava

Avoin toiminta on ma 30.11.2020 alkaen tauolla.

Tällä hetkellä talolle voidaan varata puhelimitse yksilöllisiä aikoja kierrätyspisteelle ja asiointiavulle.

Talolla järjestetään vanhemmuutta tukevia etätoimintatuokioita.

Voit olla yhteydessä Hannele 0443645302 tai Marika 0447661811

Huomaathan, että saatamme joutua muuttamaan toimintaamme koronaepidemian vuoksi.

Ajankohtaisimmat tiedot ja toiminnan sisällöt löydät

Huomiothan seuraavat asiat tullessasi mukaan talon toimintaan:

• Talolle tullessa jätetään omat yhteystiedot, joita säilytetään 30vrk.
  • Talolle ei saa tulla sairaana.
  • Talolla asioitaessa maskin käyttö on välttämätön. Mikäli sinulla ei ole maskia, saat sen meiltä.
  • Talolle ei voi tulla kukaan, jolla on pieniäkään Covid- oireita. (Yskä, kuume, ripuli, kurkkukipu). MIkäli oireet alkavat talolla ollessa, pitää tilasta poistua ja kertoa oireista henkilökunnalle.
  • Tullessasi talolle pese huolellisesti vedellä ja saippualla omat ja lapsesi kädet sekä huolehdi turvaväleistä.
  • Ohjeita kunnioittamalla suojaamme ja turvaamme toisiamme. Kiitos!

Me-talo Kerava tarjoaa alueen asukkaille paikan osallistua, innostua, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Me-talo kokoaa yhteen eri toimijoita, kuten järjestöjä, seurakuntia ja kaupungin toimijoita.

Me-talo Keravan tavoitteena on lisätä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja tarjota perheille osallisuuteen, vertaisuuteen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvaa tukea ja vähentää yksinäisyyttä. Toiminta- ajatuksena on tuoda saman katon alle erilaisia perheiden tukimuotoja ja avointa harrastustoimintaa sekä tiivistää kaupungin, järjestöjen ja seurakuntien yhteistyötä. Luomme uudenlaisia mahdollisuuksia ja tukimuotoja vapaahtoistoistoimintaan.

Toimintaa koordinoi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja rahoittaa Keravan kaupunki.

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan Me-talosta kaupungin innostavin yhdessä olemisen ja tekemisen tila!

Ota yhteyttä Me-talon koordinaattoreihin tai tule käymään!

Me-talon koordinaattoreiden yhteystiedot:
Marika Lähdeniemi marika.lahdeniemi(a)mll.fi

Hannele Siro hannele.siro@mll.fi

p. 044 3645302

Perhetalotoiminnan päällikkö

Susan Ihanainen 044 738 4672 susan.ihanainen@mll.fi

Me- talo Kerava on suljettuna avoimelta toiminnalta toistaiseksi. Voit varata ajan joululahjakeräyspisteelle, kierrätyspisteelle tai henkilökohtaiseen tapaamiseen kooordinaattorien kanssa. Olemme lisäksi lasten, nuorten ja perheiden tukena sähköisten kanavien kautta. Perheille tarjoamme ohjattuja toimintoja Facebookissa, nuorille juttuseuraa ja kouluapua Discordissa. Myös muut somekanavat, sekä perinteinen soitto toimii, jos kaipaat apua, neuvoja tai ihan vaan juttuseuraa.