Me-talo Kerava

Avaamme talon 1.6 alkaen.

Poikkeustilanteen vuoksi haluamme toimia turvallisesti ja tarvittaessa pystyä todentamaan tartuntaketjut, mikäli tilanne vaatisi tätä.

Huomiothan seuraavat asiat tullessasi mukaan talon toimintaan:

• Talolle ilmoittaudutaan etukäteen webropolin-linkin avulla ja samalla kerrotaan omat yhteystiedot.
  • Talolle ei saa tulla sairaana.
  • Kenenkään lapsen tai aikuisen ei pidä tulla talolle, jos hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos joku sairastuu päivän aikana, tulee olla yhteydessä omalle terveysasemalleen ja toimia sieltä saatujen ohjeiden mukaan.
  • Tullessasi talolle pese huolellisesti vedellä ja saippualla omat ja lapsesi kädet sekä huolehdi turvaväleistä.
  • Talolla ei toistaiseksi tarjota eikä järjestetä kahvitusta, tarjoiluja eikä ruuan lämmitystä. Huomioithan, ettet tuo mukanasi talolle lapsen omia leluja ja eväitä.
  • Suosittelemme, että huolehditte lapsenne ja omat ruokailut ennen ja jälkeen toimintatuokion joko kotona tai ulkona, sillä toistaiseksi talolla ei voi syödä omia eväitä.
    Ohjeita kunnioittamalla suojaamme ja turvaamme toisiamme. Kiitos!

Me-talo Kerava tarjoaa alueen asukkaille paikan osallistua, innostua, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Me-talo kokoaa yhteen eri toimijoita, kuten järjestöjä, seurakuntia ja kaupungin toimijoita.

Me-talo Keravan tavoitteena on lisätä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja tarjota perheille osallisuuteen, vertaisuuteen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvaa tukea ja vähentää yksinäisyyttä. Toiminta- ajatuksena on tuoda saman katon alle erilaisia perheiden tukimuotoja ja avointa harrastustoimintaa sekä tiivistää kaupungin, järjestöjen ja seurakuntien yhteistyötä. Luomme uudenlaisia mahdollisuuksia ja tukimuotoja vapaahtoistoistoimintaan.

Toimintaa koordinoi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja rahoittaa Keravan kaupunki.

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan Me-talosta kaupungin innostavin yhdessä olemisen ja tekemisen tila!

Ota yhteyttä Me-talon koordinaattoreihin tai tule käymään!

Me-talo sijaitsee Keravan kaupungin kirjaston 2.kerroksessa, osoitteessa Paasikivenkatu 12, Kerava.

Huom! Poikkeukset mahdollisia, ajankohtaisen tiedon löydät meidän Facebook-sivulta.

Me-talon koordinaattoreiden yhteystiedot:
Marika Lähdeniemi marika.lahdeniemi(a)mll.fi,

Me-Talo Keravan löydät myös Instagramista!

metalokerava