Lapsille ja nuorille

Koivukylän avoimessa kohtaamispaikassa voit viettää aikaa perheesi kanssa tai tulla yksin tai kaverin kanssa. Kaikki toiminta on ilmaista.

1.-6.-luokkalaisten avoimet iltapäivät ovat arkisin klo 12-16 kellaritilassa. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa saat p. 044 901 2555.

Kohtaamispaikan koululaisten iltapäivissä saat kohtaamispaikassa ilmaista välipalaa ja apua läksyihin. Voit pelata lautapelejä, leikkiä ja jutella aikuisten kanssa ja tutustua muihin lapsiin. Harrastukset ja kerhot:Soita tai laita viestiä meille jos haluat jutella tai kysyä jotain.

p. 044 901 2555 /Satu
Olemme tiktokissa: @koivukylan_kohtaamispaik


Laita viestiä tai seuraa meitä!Olemme instassa: @koivukylan_kohtaamispaikka


Laita viestiä tai seuraa meitä!

MLL:n Lasten ja nuorten puhelin 

Lasten ja nuorten puhelimeen voivat lapset ja nuoret soittaa maksutta koko maassa joka päivä. Puhelimen toisessa päässä on koulutettu vapaaehtoinen aikuinen, jolla on aikaa kuunnella.

Lasten ja nuorten puhelimessa voi kysyä tai keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa itseä mietityttävästä asiasta. Puhelimen aikuiset päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia. Lasten ja nuorten puhelimen puheluja ei nauhoiteta.

Lasten ja nuorten puhelin 116 111

maanantaista perjantaihin kello 14–20
lauantaisin ja sunnuntaisin kello 17–20

Lasten ja nuorten puhelin päivystää ruotsiksi numerossa 0800 96 116

maanantaista keskiviikkoon kello 14–17
torstaisin kello 17–20

Lasten ja nuorten chat

Lapset ja nuoret voivat ottaa yhteyttä MLL:n aikuiseen päivystäjään myös chatin kautta. Chat on avoinna joka päivä kello 17–20