Keltasirkku Järvenpää

Osoite: Naavatie 1, Järvenpää

Puhelin:  044 746 9962

Perhetalolla on avointa ja maksutonta toimintaa lapsiperheille!

Poikkeustilanteen vuoksi haluamme toimia turvallisesti.

Huomaathan, että saatamme joutua muuttamaan toimintaamme koronaepidemian vuoksi.

Avoin toiminta on ma 30.11.2020 alkaen tauolla.

Keltasirkun avoin sisätoiminta on koronarajoitusten vuoksi edelleen suljettu toistaiseksi.

Tällä hetkellä järjestetään ulkotoiminta tuokiota, joihin voi osallistua max 10 henkilöä (lapset ja aikuiset mukaan lukien).

Pyydämme kävijöiltä yhteystiedot, jotta tarvittaessa pystymme todentamaan tartuntaketjut.

Talolla järjestetään tällä hetkellä myös vanhemmuutta tukevia etätoimintatuokioita.

Lisäksi Ilmarin ja Keltasirkun laaja lasten vaatteiden ja -tarvikkeiden Kierrätyspiste toimii Keltasirkun tiloissa niin kauan, kun perhetalon sisätilat ovat suljettuna koronatilanteen vuoksi.

Kierrätyspisteelle voi edelleen tuoda tavaraa/ pisteellä voi asioida ma-pe klo. 9-15 ajanvarauksella yksi perhe kerrallaan ja hygieniasuosituksia noudattaen.

Perheet voivat varata (ma-pe klo. 9-15) yksilöaikoja kierrätyspisteelle ja keskusteluaikoja.

Voit olla yhteydessä Heli 0447469962.

Aukiolot ja toiminnan sisällöt löydät

Huomiothan seuraavat asiat tullessasi mukaan talon toimintaan:

• Talolle tullessa jätetään omat yhteystiedot, joita säilytetään 30vrk.
  • Talon toimintaan ei saa tulla sairaana.
  • Talolla asioitaessa maskin käyttö on välttämätön, mikäli sinulla ei ole maskia, tarjoamme sinulle maskin.
  • Kenenkään lapsen tai aikuisen ei pidä tulla talolle, jos hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos joku sairastuu päivän aikana, tulee olla yhteydessä omalle terveysasemalleen ja toimia sieltä saatujen ohjeiden mukaan.
    Ohjeita kunnioittamalla suojaamme ja turvaamme toisiamme. Kiitos!

Perhetalo Keltasirkku on normaalisti avoinna ma-pe klo 9-15

lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin on iltaperhekahvila klo 17-19. Parittomien viikkojen tiistaisin on klo. 17-19 isä-lapsi -toimintaa. Tervetuloa!

MLL:n Uudenmaan piirin Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi tulla ovesta sisään ja viettää aikaa lastensa kanssa mukavassa, lapsiperheille tarkoitetussa toimintaympäristössä.

Lapsille on tarjolla monenlaisia leikkimahdollisuuksia ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Keltasirkun toiminta suunnitellaan yhdessä lapsiperheiden kanssa, heidän toiveitaan ja tarpeitaan kuunnellen.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Meillä on laaja ja viihtyisä leikkipuistopiha!

Viikko-ohjelman runko

(päivitetyn viikko-ohjelman näet facebookista)

Maanantaisin vanhemmat ja lapset valmistavat yhdessä keittolounaan

Tiistaisin kädentaitoja tai asiantuntijavierailijoita sekä mukavaa yhdessäoloa