Keltasirkku Järvenpää

Avaamme talon 1.6 alkaen.

Poikkeustilanteen vuoksi haluamme toimia turvallisesti ja tarvittaessa pystyä todentamaan tartuntaketjut, mikäli tilanne vaatisi tätä.

Huomiothan seuraavat asiat tullessasi mukaan talon toimintaan:

• Talolle ilmoittaudutaan etukäteen webropolin-linkin avulla ja samalla kerrotaan omatyhteystiedot.
  • Talolle ei saa tulla sairaana.
  • Kenenkään lapsen tai aikuisen ei pidä tulla talolle, jos hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos joku sairastuu päivän aikana, tulee olla yhteydessä omalle terveysasemalleen ja toimia sieltä saatujen ohjeiden mukaan.
  • Tullessasi talolle pese huolellisesti vedellä ja saippualla omat ja lapsesi kädet sekä huolehdi turvaväleistä.
  • Talolla ei toistaiseksi tarjota eikä järjestetä kahvitusta, tarjoiluja eikä ruuan lämmitystä.Huomioithan, ettet tuo mukanasi talolle lapsen omia leluja ja eväitä.
  • Suosittelemme, että huolehditte lapsenne ja omat ruokailut ennen ja jälkeen toimintatuokion joko kotona tai ulkona, sillä toistaiseksi talolla ei voi syödä omia eväitä.
    Ohjeita kunnioittamalla suojaamme ja turvaamme toisiamme. Kiitos!

Perhetalo Keltasirkku on normaalisti avoinna ma-pe klo 9-15

lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin on iltaperhekahvila klo 17-19. Parittomien viikkojen tiistaisin on klo. 17-19 isä-lapsi -toimintaa. Tervetuloa!

MLL:n Uudenmaan piirin Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi tulla ovesta sisään ja viettää aikaa lastensa kanssa mukavassa, lapsiperheille tarkoitetussa toimintaympäristössä.

Lapsille on tarjolla monenlaisia leikkimahdollisuuksia ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Keltasirkun toiminta suunnitellaan yhdessä lapsiperheiden kanssa, heidän toiveitaan ja tarpeitaan kuunnellen.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Meillä on laaja ja viihtyisä leikkipuistopiha! Kylämummi Raija ulkoilee perheiden kanssa pihalla perjantaisin klo. 10-11.30.

Viikko-ohjelman runko

(päivitetyn viikko-ohjelman näet facebookista)

Maanantaisin vanhemmat ja lapset valmistavat yhdessä keittolounaan

Tiistaisin kädentaitoja tai asiantuntijavierailijoita sekä mukavaa yhdessäoloa