Keltasirkku Järvenpää

Keltasirkku on avoinna ma-pe klo 9-15

lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin  iltaperhekahvila klo 17-19. Parittomien viikkojen tiistaisin klo. 17-19 on isä-lapsi -toimintaa. Tervetuloa!

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

Lapsille on erilaista leikkiä sekä puuhaa ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, asiantuntijavieralijoita ja tempauksia.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Viikko-ohjelman runko. Päivitetyn viikko-ohjelman näet facebookista:

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan.

Tiistaisin kädentaitoja tai asiantuntijavierailijoita

Keskiviikkoisin musisointia kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.

Perjantaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.

Keltasirkun työntekijänä toimiiperhetoiminnan koordinaattori Heli Mäntynen osana MLL:n Uudenmaan piirin perhetalotoiminnan tiimiä,

heli.mantynen@mll.fi p. 044 746 9962

Osoitteemme on Naavatie 1, 04440 Järvenpää

Meillä on laaja ja viihtyisä leikkipuistopiha! Kylämummi Raija ulkoilee perheiden kanssa pihalla perjantaisin klo. 9.30-11.