Keltasirkku Järvenpää

Perhetalolla on avointa ja maksutonta toimintaa lapsiperheille!

Poikkeustilanteen vuoksi haluamme toimia turvallisesti ja tarvittaessa pystyä todentamaan tartuntaketjut, mikäli tilanne vaatisi tätä.

Huomiothan seuraavat asiat tullessasi mukaan talon toimintaan:

• Talolle tullessa jätetään omat yhteystiedot, joita säilytetään 30vrk.
  • Talolle ei saa tulla sairaana.
  • Kenenkään lapsen tai aikuisen ei pidä tulla talolle, jos hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos joku sairastuu päivän aikana, tulee olla yhteydessä omalle terveysasemalleen ja toimia sieltä saatujen ohjeiden mukaan.
  • Tullessasi talolle pese huolellisesti vedellä ja saippualla omat ja lapsesi kädet sekä huolehdi turvaväleistä.
  • Talolla toistaiseksi tarjotaan henkilöstön antamina kahvit ja tarjoilut.  Lisäksi ruuan lämmityksen huolehtii henkilöstö. Huomioithan, ettet tuo mukanasi talolle lapsen omia leluja.
    Ohjeita kunnioittamalla suojaamme ja turvaamme toisiamme. Kiitos!

Perhetalo Keltasirkku on normaalisti avoinna ma-pe klo 9-15

lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin on iltaperhekahvila klo 17-19. Parittomien viikkojen tiistaisin on klo. 17-19 isä-lapsi -toimintaa. Tervetuloa!

MLL:n Uudenmaan piirin Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi tulla ovesta sisään ja viettää aikaa lastensa kanssa mukavassa, lapsiperheille tarkoitetussa toimintaympäristössä.

Lapsille on tarjolla monenlaisia leikkimahdollisuuksia ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Keltasirkun toiminta suunnitellaan yhdessä lapsiperheiden kanssa, heidän toiveitaan ja tarpeitaan kuunnellen.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Meillä on laaja ja viihtyisä leikkipuistopiha!

Viikko-ohjelman runko

(päivitetyn viikko-ohjelman näet facebookista)

Maanantaisin vanhemmat ja lapset valmistavat yhdessä keittolounaan

Tiistaisin kädentaitoja tai asiantuntijavierailijoita sekä mukavaa yhdessäoloa