Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Avaamme talon 1.6 alkaen.

Poikkeustilanteen vuoksi haluamme toimia turvallisesti ja tarvittaessa pystyä todentamaan tartuntaketjut, mikäli tilanne vaatisi tätä.

Huomiothan seuraavat asiat tullessasi mukaan talon toimintaan:

• Talolle ilmoittaudutaan etukäteen webropolin-linkin avulla ja samalla kerrotaan omatyhteystiedot.
  • Talolle ei saa tulla sairaana.
  • Kenenkään lapsen tai aikuisen ei pidä tulla talolle, jos hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos joku sairastuu päivän aikana, tulee olla yhteydessä omalle terveysasemalleen ja toimia sieltä saatujen ohjeiden mukaan.
  • Tullessasi talolle pese huolellisesti vedellä ja saippualla omat ja lapsesi kädet sekä huolehdi turvaväleistä.
  • Talolla ei toistaiseksi tarjota eikä järjestetä kahvitusta, tarjoiluja eikä ruuan lämmitystä.Huomioithan, ettet tuo mukanasi talolle lapsen omia leluja ja eväitä.
  • Suosittelemme, että huolehditte lapsenne ja omat ruokailut ennen ja jälkeen toimintatuokion joko kotona tai ulkona, sillä toistaiseksi talolla ei voi syödä omia eväitä.
    Ohjeita kunnioittamalla suojaamme ja turvaamme toisiamme. Kiitos!

Koivukylässä toimiva avoin kohtaamispaikka on kaikille kuntalaisille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla. Kohtaamispaikassa voi tavata muita vanhempia, osallistua ohjattuun toimintaan tai vain viettää aikaa yhdessä lapsensa kanssa.

Värikkäästi sisustettu tila kutsuu lapsia leikkimään ja viihtymään, mutta myös vanhempia toteuttamaan mitä erilaisempia tempauksia tai aktiviteetteja yhdessä toisten lapsiperheiden kanssa. Tilassa on perheille avoin keittiö, avointa ryhmätilaa ja tilaa harrastaa ja toimia. Koivukyläläiset ovat toivoneet erityisesti avointa tilaa, jossa viettää aikaa ja pitää esimerkiksi perhejuhlia tai muita yhteisöllisiä tilaisuuksia. Kohtaamispaikalla voit tavata myös kaupungin työntekijöitä ja muita toimijoita ja kysellä mieltä askarruttavista asioista. Kohtaamispaikalla voit tavata myös erilaisia järjestöjen edustajia, joille voit esittää toiveita erilaisista toiminnoista ja palveluista.

Perhetoiminnan koordinaattorit

Reetta Kyyrö 044 901 2555, reetta.kyyro@mll.fi

Hannele Siro 044 901 2554, hannele.siro@mll.fi

Koivukylän avoimen kohtaamispaikan  löydät myös Instagramista!

Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Olemme myös TikTokista!