Tanssitan Vauvaa

Jatkossa toivomme, että yhdistykset ilmoittavat alkavista ryhmistä MLL:n tapahtumakalenterin kautta. Tapahtuman saa kalenteriin lisäämällä sen Yhdistysnettiin. Valikosta ei löydy suoraan ihan sopivaa vaihtoehtoa tanssitan vauvaa ryhmälle, mutta voit valita vaihtoehdon muu ja laittaa nimeksi sitten Tanssitan vauvaa ryhmän. Näin ryhmää etsivä voi hakea esim. kaikki Helsingin alueella alkavat ryhmät.

Haluatko Tanssitan vauvaa -ryhmän ohjaajaksi?

Tanssitan Vauvaa -ryhmänohjaajakoulutus 2018

PERUTTU VÄHÄISTEN ILMOITTAUTUMISTEN TAKIA!

Koulutuksen tavoitteena on antaa koulutettaville valmiudet toimina joko yksin tai pareittain Tanssitan Vauvaa -ryhmänohjaajina MLL:n paikallisyhdistyksissä.

Aika           
lauantait 14.4. ja 21.4. klo 9.30-16.00

Paikka
MLL Uudenmaan piirin toimisto, Koulutustila Sophie, Asemapäällikönkatu 12c, 00520 Helsinki


 

 

Sisältö

Koulutus pitää sisällään luentoja ja runsaasti käytännön harjoituksia Tanssitan Vauvaa -tuntien tansseista ja ryhmän ohjaamista. Koulutettavat tulevat saamaan valmiin materiaalin kymmenen kerran Tanssitan Vauvaa -ryhmän ohjaamiseksi.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu Tanssitan Vauvaa -ryhmän ohjaamisesta kiinnostuneille.
Kurssi edellyttää, että ohjaajalla on rytmitajua, kroppa kestää pientä kuntoilua ja ryhmän ohjaaminen ei tuota ongelmia. Tanssitan Vauvaa -koulutukseen osallistuminen ei kuitenkaan edellytä aikaisempaa liikunnanohjaajakoulutusta tai -kokemusta.

Tanssikaveriksi kurssille otetaan nukke tai nalle, mutta ryhmää voit ohjata oman vauvan kanssa. Kurssin aikana oma vauva voi olla mukana hoitajan kanssa.

Hinta

Koulutuksen MLL jäsenhinta on 100 €/hlö.
MLL jäsenhintaan osallistumisen edellytyksenä on, että koulutuksen jälkeen koulutettu sitoutuu ohjaamaan Tanssitan Vauvaa -ryhmää jossain MLL:n Uudenmaan piirin paikallisyhdistyksessä. Ennen kurssille ilmoittatumista on hyvä olla yhteydessä lähiyhdistyksiin. Yhdistysten yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme.

MLL:n ulkopuolisille osallistujille hinta on 200€/hlö.

Etusijalla koulutukseen ovat MLL:n yhdistyksissä ryhmää suunnittelevat osallistujat.

Hintaan sisältyy kouluttajakansion (yksityiskohtaiset ohjeet, musiikin + muun materiaalin) sekä kahvit jokaisena koulutuspäivänä.
 


Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 3.4.2018 mennessä

Lasku kurssista lähetetään sähköpostilla 4.4.2018 ilmoittautujan sähköpostiosoitteeseen.
Kurssimaksun viimeinen maksupäivä 11.4.2018.


Kouluttajat Annika Rinta-Jouppi ja Jaana Dolk.

Lisätietoja ja ilmoittautumisilmoitukset Annika Rinta-Jouppi, annika.rinta-jouppi@mll.fi, 044 7233 555