Ryhdistä yhdistystä verkkokurssi

Ryhdistä yhdistystä on kurssi sinulle paikallisyhdistyksen aktiivi.  Kurssilla saat perustiedot yhdistystoiminnasta, joiden avulla ryhdistät omaa yhdistystoimintaasi ja yhdistystäsi.

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille. Sopii sekä uusille, että konkareille MLL-aktiiveille.

Tavoite: Kurssin perusajatuksena on oppia ymmärtämään, miten yhdistys toimii. Tavoitteena on, että kurssin suoritettuasi hallitset yhdistystoiminnan perusasiat ja saat varmuutta yhdistystoimintaan. Kurssilla pääset jakamaan kokemuksia toisten vapaaehtoisten kanssa ja saat innostusta ja ideoita oman yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Miten: Koulutus tapahtuu kokonaan verkossa Moodle oppimisympäristössä eikä vaadi tietokoneelta eikä sen käyttäjältä erityisvalmiuksia. Kurssilla tehdään itsenäisiä tehtäviä ja keskustellaan Moodlessa, mutta sinun ei tarvitse olla tiettyyn aikaan koneen ääressä, vaan voit tehdä tehtävät kurssiohjelman puitteissa oman aikataulusi mukaan.

Aika: 1.10.-23.12.2018
Paikka: Verkkokoulutus Moodle-alustalla, 2 op

Ilmoittaudu mukaan kurssille ilmoittautumislomakkeen kautta, 27.9. mennessä https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1558077&SID=03827478-9070-4203-ab53-97ebbcbaf32c&dy=57654578