Ave

”Kullanarvoisia ovat ne hetket, kun lapsi oppii jotain uutta”

Hei! Olen Ave ja koulutukseltani lastenhoitajaksi suuntautunut lähihoitaja.

Olen tehnyt keikkatöitä yli 8 vuotta päiväkodeissa ja asukaspuistossa. Työ lasten ja heidän vanhempiensa kanssa on mukavaa ja kiinnosti minua niin paljon, että etsin mahdollisuutta tehdä töitä perheissä ja olla näin avuksi vanhemmille. Näin mainoksen Facebookissa ja otin yhteyttä MLL:n  työntekijään.

MLL:n hoitajana toimiminen on mukavaa ja keikkojen sopiminen välityspalvelun avulla on sujuvaa. Lasten kanssa askarrellaan, leikitään, pelaillaan ja ulkoillaan vanhempien toiveiden mukaan. Kullanarvoisia ovat ne hetket, kun lapsi oppii jotain uutta ja näen miten lapsi kasvaa ja kehittyy. Olen empaattinen, tunnollinen, positiivinen, rauhallinen ja yhteistyökykyinen. Tärkeintä lasten kanssa on läsnäolo ja hyvä ilmapiiri, silloin kaikilla on mukavaa ja hyvä olla.

Jos tykkäät viettää aikaa lasten kanssa, niin sinun kannattaa hakea töihin MLL:n hoitajaksi. MLL:ssa on hyvät koulutukset ja tarvittaessa saa apua ja tukea.

Turvalliset ja kokeneet lastenhoitajat auttavat, kun vanhemmat tarvitsevat omaa aikaa. Jos omien lasten jättäminen tuntuu jännittävältä, silloin voi pyytää hoitajan tulemaan tutustumiskäynnille.