Lastenhoitopalvelu

Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri järjestää monipuolista tukea ja apua lapsiperheille.

Helpota arkeasi ja huolehdi jaksamisestasi - me hoidamme lapsesi.

Uudenmaan piirin kautta saa apua lastenhoitoon kaikkina vuorokaudenaikoina. Perhe voi käyttää lastenhoitoa omien tarpeiden mukaan esimerkiksi työkiireiden tai opiskelun vuoksi, tai kun vanhempi haluaa hetken hengähtää. Osa hoitajista hoitaa myös sairaita lapsia.

Koulutetut ja luotettavat hoitajat

MLL:n hoitaja on käynyt Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämän lastenhoitokurssin. Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset, ja viimeisen vaiheen opiskelijat käyvät MLL:n järjestämän perehdytyksen. Hoitajat ovat iältään 16-75 vuotiaita.

Kaikki hoitajat haastatellaan ja todetaan soveltuviksi lastenhoitotyöhön. Hoitajilla on voimassa oleva ammattivastuuvakuutus, joka korvaa hoitajan mahdollisesti aiheuttaman vahingon.

MLL:n Uudenmaan piiri rekrytoi, välittää, kouluttaa ja ohjaa hoitajia.

MLL:n hoitajilta on tarkistettu rikosrekisteriote.

Kaikki viralliset MLL:n hoitajat ovat rekisteröityneet elastenhoito -järjestelmään.

Tärkeintä lapsen hyvinvointi

Hoitajat huolehtivat lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtyvyydestä vanhempien ohjeiden mukaan. Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus lasta ja perhettä koskevissa asioissa.

Perhe työnantajana

Perhe toimii aina MLL:n välittämän lastenhoitajan työnantajana ja vastaa kaikista työnantajavelvoitteista. Lastenhoitajat eivät ole työsuhteessa MLL:oon, eikä MLL laskuta perhettä. Näin voimme tarjota perheille edullista lastenhoitopalvelua!

Rekisteröityminen, järjestelmän käyttö ja hoitajien välitys on perheille maksutonta.

Tilaa lastenhoitaja sähköisesti

Perhe rekisteröityy varausärjestelmään.

MLL:n lastenhoitopalvelun varausjärjestelmässä perhe voi jättää tilauksen välityksen hoidettavaksi tai hakea itse alueensa vapaita hoitajia. Tämä mahdollistaa hoitajan löytymisen myös iltaisin ja viikonloppuisin, kun hoitajavälitys on suljettu.

Tilaa lastenhoitaja p. 044 0303 301

Palvelemme puhelimitse ma-pe klo 8.00–12.00

Seuraavan päivän tilaukset välitykseen tulee jättää edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

Kun hoidon tarve on varma, voit jättää tilauksen. Tilaukset muuttuvat heti sitoviksi!

Emme valitettavasti voi luvata, että tilaukseen löytyy varmasti hoitaja.

Uudenmaan piiri välittää hoitajia seuraavien kuntien alueille:

Uusimaa: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Vantaa ja Vihti

Kymi: Hamina, Imatra, Kouvola, Kotka, Lappeenranta, Pyhtää, Ruokolahti, Taipalsaari

Häme: Akaa, Hattula, Hausjärvi, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Riihimäki, Ruovesi, Tampere, Valkeakoski, Virrat ja Ylöjärvi

Pohjanmaa: Ilmajoki, Kauhava, Lapua, Seinäjoki, Vaasa

Katso miten lastenhoitopalvelu toimii