Tule vapaaehtoiseksi

Neuvola, Lastenlinna, perhekummit, maahanmuuttajaäidin ystävät... Mannerheimin Lastensuojeluliitto on tehnyt hyvää jo 100 vuotta. MLL Uusimaa etsii sataa uutta vapaaehtoista. Ole osa tärkeää tarinaa. 

Tule perhekummiksi tai ystäväksi maahanmuuttajaäidille!

Perhekummi

Perhekummi tapaa perhettä noin joka toinen viikko, 2–3 tuntia kerrallaan yhteisesti sovittuina aikoina. Kummisuhde kestää kerrallaan vuoden ja toiminta on perheelle maksutonta. Perheet toivovat itselleen perhekummia esimerkiksi kaivatessaan aikuista keskusteluseuraa, lisäkäsiä arkeen ja lasten leikkiin. Kummisuhteen lähtökohtana on vapaaehtoisuus ja tasavertainen kumppanuus.

Kaikki perhekummiudesta kiinnostuneet haastatellaan ja haastattelun perusteella valitut henkilöt osallistuvat perhekummikoulutukseen. Tarjoamme perhekummeille ohjausta, tukea ja vertaistapaamisia.


Ystäväksi maahanmuuttajaäidille

Etsimme suomea puhuvia naisia ystäviksi maahan muuttaneille äideille. Toiminta tukee maahan muuttaneiden äitien kotoutumista ja kielen oppimista sekä tutustuttaa heidät suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

Naiset voivat tavata toisiaan esimerkiksi leikkipuistossa, kävelyllä, retkellä, kaupassa asioilla tai vaikka jommankumman kotona. Vapaaehtoistoimintaan voi halutessaan ottaa omat lapset mukaan.

Jokainen ystävyyssuhde aloitetaan tapaamisella, jossa ovat läsnä maahanmuuttajaäiti, vapaaehtoinen sekä MLL:n koordinaattori.

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä. Kiitos!

Valitse vapaaehtoistoiminnan muoto (voit valita molemmat): *