Rekrytointikoulutus

Miten innostat vapaaehtoisia ja saat uusia jäseniä paikallisyhdistykseesi?

Alkaako väki vähetä eikä tekijöitä löydy? Pähkäiletkö mistä löytäisit uusia vapaaehtoisia ja miten saisit heistä parhaan mahdollisen irti?

Yhteisen päivän aikana pureudumme tähän aiheeseen. Luvassa luentoa, keskustelua, hyvää seuraa ja tilaisuus tuulettaa tunteita.

Päivän vetää Salla Saarinen. Salla on osaava, kokenut järjestöasiantuntija ja mukaansatempaava kouluttaja. Sallalla on yli 25 vuoden kokemus vapaaehtoistyöstä.
Hän on ollut aktivistina Amnestyssa ja puheenjohtajana Adoptioperheissä. Tutustu Sallaan paremmin www.radicalsoul.fi

Koulutuspäivä järjestetään lauantaina 10.11.2018 klo 10-15 Pasilassa, Insinöörit ja ekonomit- talon seminaariluokassa, os. Asemapäällikönkatu 12, A-rappu (Huom! Ei MLL Uudenmaan piirin toimisto vaan talon vastakkaisella puolella).

Koulutus on tarkoitettu kaikille paikallisyhdistysaktiiveille ja aiheesta kiinnostuneille.

Tarjoamme kevyen lounaan osallistujille.

Ilmoittautumiset tästä.