Ryhmät, retket ja tapahtumat

Kuvassa hankkeen maskottiorava Emil.
Isien ja lasten kaveri Emil-orava toivottaa uudet ja vanhat kaverit tervetulleeksi MLL:n isä-lapsi-toimintoihin.

 

UUTTA:

Pop-Up ISÄKAHVILA Kallion perhekeskukseen!

MLL:n Isäkaverit ja Kallion perhekeskus järjestävät viisi pop-up Isäkahvilaa Miesten viikolta 4.11. alkaen aina maanantaisin. Sekä isät lapsineen että "isälliset" perheet, miksei myös vaikkapa työnsä puolesta isätoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kahvittelemaan, leikkimään ja tutustumaan paitsi toisiinsa, myös MLL:n ja muiden helsinkiläisten isätoimijoiden tarjontaan. Mukana mm. Loisto Setlementin Silmu-hanke 11.11. ja Familia ry 25.11. Olemme Kallion perhekeskuksen pääaulan viereisessä perhekahvilatilassa, Toinen linja 4 C. Viimeinen pop-up 2.12. Tervetuloa!

RYHMÄTOIMINTA

MLL:N PAIKALLISYHDISTYSTEN ISÄTOIMINTAA:

MLL Etelä-Helsingin isä-lapsikerho Punavuoressa

MLL Haagan isä-lapsikerho

MLL Korso-Koivukylän isälapsikerho Korsossa

MLL Ruoholahti-Jätkäsaaren isä-lapsikerho Ruoholahdessa

NEWSFLASH! MLL Oulunkylän Isä-Lapsi -toiminta jatkuu tauon jälkeen keskiviikkoisin LP Mäkitorpan sisätiloissa. Ensimmäiset kerrat ke 27.11. klo 17-19 ja ke 11.12. klo 17-19! Tervetuloa! Houkutelkaa myös uusia isiä mukaan!

Isyys voimavarana -keskustelu Järvenpäässä

Tiistai  5.11.2019 17:00 - Tiistai 19:00 - Järvenpää MLL:n perhekeskus Keltasirkku (Myllytie 3)

Järvenpäässä MLL:n perhekeskus Keltasirkun (Myllytie 3) Isä-lapsi-illassa käännetään hetkeksi lapsiperheiden ahdinkopuhe pois päältä ja keskustellaan isyydestä positiivisena voimavarana. Keskustelua pohjustaa MLL:n perhekahvilan ohjaaja Tikkurilasta ja vuoroviikkoisä Ari-Martti Hopiavuori. Kahvia kaataa MLL:n Isäkavereista Petri Öhman. Tervetuloa Keltasirkkuun niin vakiokävijät kuin ensikertalaisetkin isät lapsineen! Osallistuminen on maksutonta. Alustus on suomenkielinen, mutta kysymyksiä ja kommentteja voi esittää ainakin ruotsiksi ja englanniksi.

Katso Isäkaverit-hankkeen ryhmätoimintomme KAUPUNGEITTAIN ALTA tai Facebook-tapahtumina TÄSTÄ. 

KAIKKI ISÄTOIMINTAMME ON LÄHTÖKOHTAISESTI MAKSUTONTA. 

 

ENGLISH SPEAKING DADS ALSO WELCOME. VI HAR SVENSKSPRÅKIGA PAPPOR MED OCKSÅ.

Our Facebook-events include the group details also in English.

 

HELSINKI

Ison-Antin Isäkahvila Itäkeskuksen kupeessa Marjaniemessä maanantaisin joka viikko klo 10-12 (alkaen 12.8.). Osa isäkahviloista on teemallisia, osassa keskitytään yhteiseen olemiseen, leikkiin ja kohtaamiseen. Yhteistyössä MLL Strömsinlahden kanssa. Leikkipuisto Iso-Antti KARTALLA.

Isossa-Antissa pidetään myös 14.8. alkaen aina keskiviikkoisin klo 17-19 isille ja alle kouluikäisille lapsille suunnattua After Work Clubia, jossa kokataan kevyttä syötävää ja vietetään yhteistä aikaa.

Isien ja lasten liikuntaryhmä Puotilassa, ala-asteen koululla (Klaavuntie 17) torstaisin klo 17-18. Alkaa 5.9., viimeinen kerta 28.11. 

 

VANTAA

Tikkurilan Isäkahvilamme Antikafe Vmesten tiloissa päättyi 27.4.

 

ESPOO

Isäkahvila Mankkaan asukaspuistossa tiistaisin myös syksyllä 2019. Aloitus ti 13.8. klo 9.30 - 11.30. Tervetuloa mukaan.

Isäkahvila Espoon Me-talolla (Terveyskuja 2B, Espoon keskus) keskiviikkoisin. Aloitus 11.9. klo 9.30-11.00.

 

LISÄTIEDOT: 

hankevastaava Petri Öhman, 044 7132 653, petri.ohman@mll.fi

koordinaattori Sven Claes, 044 7734 641, sven.claes@mll.fi