Ryhmät, retket ja tapahtumat

Elokuun 15.päivä pyöräillään Itä-Helsingissä.

TULEVAT TAPAHTUMAT

MLL:n Uudenmaan piiri ja Isäkaverit ovat mukana Helsingin PRIDE-VIIKOLLA. Narinkkatorin perheliikuntatapahtumassa pelataan sählyä, leikitään ja heitetään vaippaa pe 28.6. klo 11-16.

Pride-kulkueessa, joka starttaa Senaatintorilta kohti Kaivopuistoa la 29.6. klo 11, on ryhmässämme mukana MLL:n Uudenmaan piirin henkilöstön lisäksi myös piirihallituksen ja paikallisyhdistysten väkeä. Tervetuloa joukkoon!

SYYSKAUDEN Isäkaveritoiminnat käynnistyvät pääosin viikolla 33. Syksyllä jatkuvat mm. Ison-Antin ja Mankkaan Isäkahvilat ja Puotilan Isä-lapsi-liikuntaryhmä. Isossa-Antissa Itäkeskuksen kupeessa toimii myös keskiviikkoisin klo 17-19 isien ja lasten After Work Club. Ajankohtaista tietoa syksyn suunnitelmista ja aikatauluista löytyy Facebook-sivulta https://www.facebook.com/mllisatoimintapkseudulla/ .

Syksyn retki- ja tapahtumatoiminta käynnistyy PERHEPYÖRÄRETKELLÄ Itä-Helsingissä torstaina 15.8. Isien ja lasten ohella myös äidit (miksei myös isovanhemmat) ovat tervetulleita pyöräilemään. Kokoonnumme Leikkipuisto Isossa-Antissa Itäkeskuksen naapurissa klo 16.30 ja lähdemme siitä pyöräilemään kohti Vuosaarta noin klo 17. Vuosaaressa tapaamme African Care ry:n perheet yhteisen piknikin merkeissä. Omiakin eväitä saa ottaa mukaan.

RYHMÄTOIMINTA

MLL:N PAIKALLISYHDISTYSTEN ISÄTOIMINTAA:

MLL Etelä-Helsingin isä-lapsikerho Punavuoressa

MLL Haagan isä-lapsikerho

MLL Korso-Koivukylän isälapsikerho Korsossa

MLL Ruoholahti-Jätkäsaaren isä-lapsikerho Ruoholahdessa

Katso Isäkaverit-hankkeen ryhmätoimintomme KAUPUNGEITTAIN ALTA tai Facebook-tapahtumina TÄSTÄ.

HELSINKI

Ison-Antin Isäkahvila Itäkeskuksen kupeessa Marjaniemessä maanantaisin joka viikko klo 10-12 (alkaen 12.8.). Osa isäkahviloista on teemallisia, osassa keskitytään yhteiseen olemiseen, leikkiin ja kohtaamiseen. Yhteistyössä MLL Strömsinlahden kanssa. Leikkipuisto Iso-Antti KARTALLA.

Isossa-Antissa pidetään myös 14.8. alkaen aina keskiviikkoisin klo 17-19 isille ja alle kouluikäisille lapsille suunnattua After Work Clubia, jossa kokataan kevyttä syötävää ja vietetään yhteistä aikaa.

VANTAA

Tikkurilan Isäkahvilamme Antikafe Vmesten tiloissa päättyi 27.4.

ESPOO

Isäkahvila Mankkaan asukaspuistossa tiistaisin myös syksyllä 2019.

LISÄTIEDOT:

hankevastaava Petri Öhman, 044 7132 653, petri.ohman@mll.fi

koordinaattori Sven Claes, 044 7734 641, sven.claes@mll.fi

ISÄKAVERIT -TOIMINTAESITTEITÄ, KEVÄT 2019

PDF-tiedostoKevät 2019.pdf (190 kB)
PDF-tiedostoKevät 2019 eng.pdf (199 kB)
PDF-tiedostoIsätoiminnan koulutus 6.3.pdf (291 kB)
PDF-tiedostoIso-Antti kevät fineng.pdf (235 kB)
PDF-tiedostoAntiKafe kevät 2x.pdf (260 kB)
PDF-tiedostoPuotila liikunta kevät 2019.pdf (156 kB)
PDF-tiedostoPuksun Perhesähly 2019.pdf (242 kB)
PDF-tiedostoMankkaa fi.pdf (233 kB)