Ryhmät, retket ja tapahtumat

Elokuun 15.päivä pyöräillään Itä-Helsingissä.

TULEVAT TAPAHTUMAT

SYYSKAUDEN Isäkaveritoiminnat käynnistyvät pääosin viikolla 33. Syksyllä jatkuvat mm. Ison-Antin ja Mankkaan Isäkahvilat ja Puotilan Isä-lapsi-liikuntaryhmä. Isossa-Antissa Itäkeskuksen kupeessa toimii myös keskiviikkoisin klo 17-19 isien ja lasten After Work Club. Ajankohtaista tietoa syksyn suunnitelmista ja aikatauluista löytyy Facebook-sivulta https://www.facebook.com/mllisatoimintapkseudulla/ .

Syksyn retki- ja tapahtumatoiminta käynnistyy PERHEPYÖRÄRETKELLÄ Itä-Helsingissä torstaina 15.8. Isien ja lasten ohella myös äidit (miksei myös isovanhemmat) ovat tervetulleita pyöräilemään. Kokoonnumme Leikkipuisto Isossa-Antissa Itäkeskuksen naapurissa klo 16.30 ja lähdemme siitä pyöräilemään kohti Vuosaarta noin klo 17. Vuosaaressa tapaamme African Care ry:n perheet yhteisen piknikin merkeissä. Omiakin eväitä saa ottaa mukaan.

RYHMÄTOIMINTA

MLL:N PAIKALLISYHDISTYSTEN ISÄTOIMINTAA:

MLL Etelä-Helsingin isä-lapsikerho Punavuoressa

MLL Haagan isä-lapsikerho

MLL Korso-Koivukylän isälapsikerho Korsossa

MLL Ruoholahti-Jätkäsaaren isä-lapsikerho Ruoholahdessa

Katso Isäkaverit-hankkeen ryhmätoimintomme KAUPUNGEITTAIN ALTA tai Facebook-tapahtumina TÄSTÄ.

KAIKKI ISÄTOIMINTAMME ON LÄHTÖKOHTAISESTI MAKSUTONTA.

ENGLISH SPEAKING DADS ALSO WELCOME. VI HAR SVENSKSPRÅKIGA PAPPOR MED OCKSÅ.

Our Facebook-events include the group details also in English.

HELSINKI

Ison-Antin Isäkahvila Itäkeskuksen kupeessa Marjaniemessä maanantaisin joka viikko klo 10-12 (alkaen 12.8.). Osa isäkahviloista on teemallisia, osassa keskitytään yhteiseen olemiseen, leikkiin ja kohtaamiseen. Yhteistyössä MLL Strömsinlahden kanssa. Leikkipuisto Iso-Antti KARTALLA.

Isossa-Antissa pidetään myös 14.8. alkaen aina keskiviikkoisin klo 17-19 isille ja alle kouluikäisille lapsille suunnattua After Work Clubia, jossa kokataan kevyttä syötävää ja vietetään yhteistä aikaa.

Isien ja lasten liikuntaryhmä Puotilassa, ala-asteen koululla (Klaavuntie 17) torstaisin klo 17-18. Alkaa 5.9., viimeinen kerta 28.11.

VANTAA

Tikkurilan Isäkahvilamme Antikafe Vmesten tiloissa päättyi 27.4.

ESPOO

Isäkahvila Mankkaan asukaspuistossa tiistaisin myös syksyllä 2019. Aloitus ti 13.8. klo 9.30 - 11.30. Tervetuloa mukaan.

LISÄTIEDOT:

hankevastaava Petri Öhman, 044 7132 653, petri.ohman@mll.fi