Ryhmät, retket ja tapahtumat

Kuvassa hankkeen maskottiorava Emil.
Isien ja lasten kaveri Emil-orava toivottaa uudet ja vanhat kaverit tervetulleeksi MLL:n isä-lapsi-toimintoihin.

RYHMÄTOIMINTA

MLL:N PAIKALLISYHDISTYSTEN ISÄTOIMINTAA:

MLL Haagan isä-lapsikerho

MLL Korso-Koivukylän isälapsikerho Korsossa

MLL Oulunkylän Isä-Lapsi -toiminta jatkuu tauon jälkeen keskiviikkoisin LP Mäkitorpan sisätiloissa. Ensimmäiset kerrat ke 27.11. klo 17-19 ja ke 11.12. klo 17-19! Tervetuloa!

Katso Isäkaverit-hankkeen ryhmätoimintomme KAUPUNGEITTAIN ALTA tai Facebook-tapahtumina TÄSTÄ.

KAIKKI ISÄTOIMINTAMME ON LÄHTÖKOHTAISESTI MAKSUTONTA.

ENGLISH SPEAKING DADS ALSO WELCOME.

VI HAR SVENSKSPRÅKIGA PAPPOR MED OCKSÅ.

Our Facebook-events have the group details also in English.

ISÄKAVERIT-HANKKEEN OMAT RYHMÄT, kevät 2020

(TIETOJA PÄIVITETÄÄN SITÄ MUKAA, KUN KEVÄÄN RYHMÄT VARMISTUVAT)

HELSINKI

UUTTA!: Liikunnallinen Isäkahvila toimintakeskus Graniitissa (Graniittitie 9) Pihlajamäessä joka keskiviikko 22.1. alkaen klo 10-12. Ks. tarkemmat tiedot eri kielillä.

Ison-Antin Isäkahvila Itäkeskuksen kupeessa Marjaniemessä maanantaisin joka viikko klo 10-12 (alkaen 13.1.). Osa isäkahviloista on teemallisia, osassa keskitytään yhteiseen olemiseen, leikkiin ja kohtaamiseen. Yhteistyössä MLL Strömsinlahden kanssa. Leikkipuisto Iso-Antti KARTALLA.

Isossa-Antissa pidetään myös 15.1. alkaen aina keskiviikkoisin klo 17-19 isille ja alle kouluikäisille lapsille suunnattua After Work Clubia, jossa kokataan kevyttä syötävää ja vietetään yhteistä aikaa.

VANTAA

ESPOO

Isäkahvila Mankkaan asukaspuistossa tiistaisin myös syksyllä 2019. Aloitus ti 14.1. klo 9.30 - 11.30. Tervetuloa mukaan.

LISÄTIEDOT:

hankevastaava Petri Öhman, 044 7132 653, petri.ohman@mll.fi