Tukea lapsiperheille

Tarjoamme monipuolista arjen tukea lapsiperheille. Älä jää yksin, vaan ota meihin yhteyttä:

Tilapäinen lastenhoitoapu

Voit tilata kauttamme tilapäistä lastenhoitoapua seuraavien kuntien alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Porvoo, Mäntsälä, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Vihti, Lohja ja Kirkkonummi.

Perhekummitoiminta

Perhekummit ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka toimivat lapsiperheiden arjen tukena. Perhekummi kuuntelee, keskustelee ja välittää.

Maahanmuuttajaäitien ystävätoiminta

Maahanmuuttajaäitien ystävät ovat suomea puhuvia naisia, jotka auttavat maahanmuuttajaäitejä kielen oppimisessa ja suomalaiseen elämään tutustumisessa.

Kaveritoiminta

Kaverit ovat kouluikäisten lasten ja nuorten vapaaehtoisia tukihenkilöitä. Toimintaa järjestetään Vihdissä ja Mäntsälässä

Perhekahvilat

Perhekahvilat ovat kotona lapsiaan hoitavien vanhempien kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa tutustut muihin samassa elämäntilanteessa oleviin, saat vertaistukea, uutta tietoa sekä samalla lapsesi saa leikkiseuraa.

Lasten kerhot

MLL:n paikallisyhdistykset järjestävät monipuolista kerhotoimintaa lapsille ja koko perheelle: muskareita, perheliikuntaa, tanssitan vauvaa -ryhmiä, isä-lapsi -toimintaa, kuvataidekerhoja jne. Katso, mitä oman alueesi paikallisyhdistys tarjoaa.

Vanhempainpuhelin ja -netti

Soita tai kirjoita mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Toinen vanhempi, vapaaehtoinen tehtävään koulutettu päivystäjä, keskustelee kanssasi puhelimessa tai vastaa nettikirjeeseesi. Voit soittaa tai kirjoittaa nimettömänä ja luottamuksellisesti.