Perehdytystilaisuudet sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille ja opiskelijoille

Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset ja näiden alojen opiskelijat voivat hakeutua MLL:n hoitajaksi suoraan perehdytyksen kautta. Perehdytyksen jälkeen sovitaan henkilökohtainen haastattelu. Lastenhoitotyö on palkallista.

Seuraava perehdytystilaisuus:

tiistaina 9.1.2018 klo 14-16.30 Helsinki

perjantaina 9.2. klo 9-11.30 Sipoo

perjantaina 2.3. klo 9-11.30 Järvenpää

Helsingin perehdytys Uudenmaan piirin koulutustila Sophiessa osoitteessa Asemapäällikönkatu 12 C

Sipoon perehdytys Nikkilä, Sotetalo osoitteessa Jussaksentie 14

Järvenpään perehdytys Seurakuntaopistolla osoitteessa Järvenpääntie 640

Voit hakea perehdytykseen täyttämällä alla olevan lomakkeen. Perehdytykseen osallistujat valitaan hakemusten perusteella.

Lisätiedot: Jaana Arkko p.044 7626000, jaana.arkko(at)mll.fi

Perehdytykset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Rikostaustan selvittäminen

1.5.2014 on tullut voimaan laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä. Pyydämme kaikilta MLL:n hoitajilta ennen hoitajaksi ryhtymistä suostumuksen rikostaustan selvittämiseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.