Tarvitseeko perheesi tukea arkeen?

Lue lisää MLL:n perhekummeista

Tervetuloa ostoksille Marskin Muksuihin

Olemme avanneet Helsingin Töölöön laadukkaiden lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden Second Hand myymälän. Tuotto käytetään MLL:n Uudenmaan piirin toimintaan lapsiperheiden hyväksi.

Marskin Muksut

Topeliuksenkatu 19
Ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-15

Opinnäytetyö

Arjen voimavarat ja Mannerheimin lastensuojeluliiton lastenhoitopalveluiden merkitys perheille.

Opinnäytetyön voitte lukea tästä

Tilapäinen lastenhoitoapu

Kuva: MLL/Lastenhoitotoiminta

Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri järjestää monipuolista tukea ja apua lapsiperheille.

Huolehdi omasta jaksamisestasi
ja ihmissuhteista - me hoidamme lapsesi.

Uudenmaan piirin kautta saa lyhytaikaista lastenhoitoapua kotiin kaikkina vuorokauden aikoina. Lastenhoitoapua voit käyttää omien tarpeittesi mukaan esimerkiksi kun lapsi sairastuu tai vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää kahdenkeskistä aikaa.

Koulutetut, luotettavat hoitajat

Lastenhoitotyöhön soveltuva henkilö pääsee MLL:n hoitajaksi kun hän on käynyt Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämän lastenhoitokurssin. Hoitajat haastatellaan ja perehdytetään tehtävään. MLL:n lastenhoitotoiminta huolehtii myös hoitajien jatkokoulutuksesta, valvonnasta ja ohjauksesta.

Tärkeintä lapsen hyvinvointi

Hoitajat huolehtivat lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtyvyydestä vanhempien ohjeiden mukaan. Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus lasta ja perhettä koskevissa asioissa.

Perhe työnantajana, mitä hoito maksaa?

Palvelun nopeuttamiseksi Tilaa hoitaja netissä

Rekisteröidy nettipalvelun uudeksi käyttäjäksi

Huom! Seuraavan päivän tilaukset tulee jättää edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

Netin kautta tulleita tilauksia käsittelemme arkisin.

Puhelimitse palvelemme arkisin ma-pe klo 8.00-12.00

Välityspisteen puhelinnumero on 044 0303 301

Hoitajia välitetään Uudenmaan piirin palvelun kautta seuraavien kuntien alueilla:

Uusimaa:
Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Vantaa ja Vihti

Kymi:
Imatra, Kouvola, Kotka, Lappeenranta, Lemi, Pyhtää, Taipalsaari

Häme:
Akaa, Forssa, Hattula, Hausjärvi, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Janakkala, Kangasala, Kuhmalahti, Loppi, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Riihimäki, Tampere, Valkeakoski ja Ylöjärvi

Pohjanmaa:

Seinäjoki, Vaasa, Mustasaari, Kokkola ja Jalasjärvi