Perheliikunta

MLL:n Perheliikunta on tarkoitettu koko perheen yhteiseksi liikuntamuodoksi. Perheliikuntaan voivat osallistua noin 1-6 vuotiaat lapset yhdessä vanhemman kanssa.

MLL Uudenmaan piiri järjestää MLL perheliikunnan ohjaajakoulutuksia tavallisesti kerran vuodessa. Koulutuksen kesto on yhteensä 20h ja se toteutetaan viikonloppuina siten, että elokuun syyskuun aikana on yksi täysi viikonloppu koulutusta ja marraskuussa yksi lauantai päivä.

Perheliikuntakerhon ohjaajakoulutus on tarkoitettu perheliikunnan ohjaamisesta kiinnostuneille, jotka haluavat aloittaa perheliikuntakerhon ohjaajana MLL paikallisyhdistyksessä.

Koulutus pitää sisällään luentoja ja runsaasti käytännön harjoituksia. Koulutettavat tulevat saamaan valmiin materiaalin
12 kerran Perheliikunta–ryhmän ohjaamiseksi syys- ja kevätkaudella.

Koulutus maksaa 150 €/hlö. Maksu sisältää kouluttajakansion sekä kahvit jokaisena koulutuspäivänä.
Mukaan mahtuu 16 osallistujaa ja koulutus toteutetaan jos maksaneita osallistujia on 8.

Seuraava koulutus on syksyllä 2017